Granen står så grön och grann i grottan...

Ja som rubriken lyder så står granen fortfarande kvar hos oss. Granen står kvar den 9/1-14. Det borde åka ut...
"men så länge den är fin, kan den ju stå kvar" har jag sagt i 1.5 vecka nu. Dessvärre är den lika fin idag som den var när den flyttade in hos oss så det argumentet håller inte så länge till. Granen ska ut... när orken faller på. 
 
Apropå ork... ork är något som inte längre existerar i min värld. Jag har redan glömt bort hur det var innan jag blev gravid. Tvätta, städa, diska, plugga, umgås med vänner samt vara en aktiv mor och en trevlig sambo. Det känns så himla avlägset nu. 
 
Jag har hela den gångna tiden talat så gott om den här omgången och
"jag tackar gudarna för att jag inte mår som jag gjorde med Noah (Det konstanta illamåendet) och att jag är så tacksam för att jag bara är lite trött" ... Så som beskrivet känns det ungefär varannan dag och varannan känns det ungefär såhär: "Tröttheten tar över mitt liv. Varje dag i 10 veckors tid så har jag sovit middag 1-3h/dag eller riskerat att somna innan Noah. Jag är i v16 och det borde väl ge med sig nu? Tyvärr tycker jag att det bara blir värre.Nu får jag testa järntabletter och hoppas på att jag blir piggare och att magen klarar av det."
 
Jag är fortfarande väldigt tacksam för att jag inte mår som jag gjorde med Noah, men samtidigt är jag väldigt less på det här... men jag ska nu börja med järntabletter och jag hoppas innerligt att det blir bättre. Jag vill att Noah ska få tillbaka sin mamma och att Björn ska få tillbaka sin sambo. <3 
Allt det här handlar förmodligen också om att det varit mycket i skolan och nu när den lugnar ner sig lite grann kommer förmodligen hjälpa också. :)
 
Redan sedan innan Noah kom har jag sagt att jag bara kommer att få pojkar... Alltså att jag bara kommer att få söner. Men eftersom den här graviditeten är så olik den första så börjar jag faktiskt tveka. Men innerst inne så tror jag nog egentligen att det är en liten pojke den här gången också, som min syster sa "Det kan ju kännas annorlunda eftersom det är en annan graviditet. Det behöver ju inte betyda någonting:" och där har hon nog en poäng. Men det är nog det att det skulle vara väldigt spännande att få en liten dotter (som jag aldrig trott att jag skulle få)  eftersom det skulle vara roligt med en av varje kön. Genom att skriva det här menar jag naturligtvis inte att jag inte skulle uppskatta att få en son till även det skulle vara ljuvligt. 
 
Take care. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0