Nu startar verkligheten igen...

Igår var sista dagen på julledigheten för vår del. Jag satt visserligen tre dagar förra veckan och skrev på ett delprov medan Björn och Noah hittade på en massa roligheter. Men idag börjar verkligheten på riktigt, igen. Jag ska snart till skolan, Björn jobbar och Noah är på förskolan.
Julledigheten har varit lugn och skön förutom magsjukan vi drabbades av vid årsskiftet. 
 
Nu har jag fem skoldagar kvar på denna termin och sedan startar nästa den 21/1. Jag är så skoltrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. idag ska vi ha videouppföljning. Min handledare spelade in mig med kamera när ja höll en planerad aktivitet i barngruppen. Denna film ska idag visas upp i delad klass för att få feedback på mitt agerande och ledarskap. Det känns faktiskt inte bra. Hur bra jag än trivs klassen och hur trygg jag än känner mig med mina studiekompisar är det inte speciellt rogivande att visa upp sig själv på det viset. Det är dessvärre ett måste för att jag ska få betyg. Jag får helt enkelt bara bita i det sura äpplet.
 
Jag är fortfarande osäker om jag ska börja blogga på riktigt igen... Det återstår att se.
 
Take care
 

Ska jag börja igen?

Det var väldigt längesedan jag bloggade. 
Kanske ska jag börja igen? Kanske inte. 
Jag har fått en del påtryckningar om att jag borde. Men orkar jag att skriva kontinuerligt? 
Vem vill läsa om mig som sambo, mamma och pluggfantast? Det kommer bli mycket skrivande om skolan... Men även om det fantastiska om att vara mamma, blivande fru och husägare.
 
Jag får väl testa lite och känna efter.
 
Mycket har hänt sedan sist. jag vet inte vart jag ska börja. Jag är numera 23år, Noah är 3.5 år och jag heter fortfarande Olsson. Vi har byggt hus och flyttat ut till mina gamla trakter igen (Som de flesta vi känner, redan vet). Jag läser till förskollärare och har gjort i 2 år, 1.5 to go. 
 
Ja, nästa inlägg (Om det kommer något) blir förmodligen vardagligt och taget från nuet.
 
Det här känns märkligt. 
 
Take care. 
 

RSS 2.0