Tråkigt.

Ja, det kommer nog bli en blogg om mina graviditetskrämpor. Det hade dock varit Skönt att slippa Men eftersom det är Min vardag nu så blir det inte så mycket annat. 
 
Igår var jag hos läkaren på mvc. Blodtrycket vill inte sjunka så det blir nu medicin. Samtidigt så ska jag vila, vila, vila. jag har även fått intyg på att skoltimmarna måste dras ner.
 
Jag sitter nu på tåget mot skolan. Idag blir det redovisning av estetikbegreppet. spännande! Efter redovisningen så ska jag ha möte med lärarna för att se hur dem skulle kunna hjälpa mig den här terminen för att minska på belastningen. 
 
Jag hade verkligen tron på att jag skulle vara frisk hela vägen den här gången! 
 
Take care! 

Nu börjas det igen...

Nu har vi snart passerat hälften den här gången. 
Det går fort och jag mår toppen! (Trodde jag). Läkaren satte in en extrakontroll för att checka mitt blodtryck eftersom det var väldigt högt med Noah. "Det är väldigt ovanligt att det blir likadant andra graviditeten", men här är jag... I slutet av v.20 och har ett blodtryck på 140/98. Det här är inte okej. 
 
När jag väntade Noah så var jag sjukskriven en längre period... Jag kan inte bli sjukskriven igen. Jag pluggar sista terminen på min utbildning innan jag tar examen. Jag kan inte vara hemma nu.
 
Min BM skulle nu ta och ringa läkaren och se hur vi ska gå till väga. 
 
Nu nu ska jag ifs inte måla fan på väggen, men jag hoppas att trycket sjunker snart! 
 
Take care. 

RSS 2.0