Sjukhusvistelse.

Ikväll har jag och Börne varit på sjukhuset i 2.5 timme.
Igår hade jag grymt ont i magen.. (som jag brukar ha fast 10ggr värre) Hade det i princip hela dagen.
Och idag vaknade jag med världens huvudvärk som strålade ut i vänstra ögat... och gjorde så ont så ont. Provat med alvedon osv men inget har hjälpt.
Och mitt blodtryck hade ökat mycket från dess att jag skrev in mig på mvc till förra veckan... Alla de här sakerna kan vara tecken på havandeskapsförgiftning. Jag började läsa lite om det på nätet och bestämde mig för att ringa förlossningen.
Barnmorskan tyckte det var bäst att vi kom in och tog lite prover.

För alla er som inte vet vad h-förgiftning är... Det är alltså en förgiftning som kan skada både mamma och bebis. Bebisens tillväxt kan upphöra, mammans njurar kan förstöras och den kan leda till förtidig födsel. Om man inte botar det här i tid, så kan det betyda livshotade skador.
Men det är bara i VÄRSTA fall.

Ja, vi åkte iaf in och kollade. Men som tur väl var såg det bra ut. Alla prover förutom mitt urinprov såg bra ut!
Skönt var väl det samtidigt som det kan betyda urinvägsinfektion IGEN!
Provet skulle skickas iväg för odling. Om det nu är en urinvägsinfektion igen, är det, den tredje på 4 månader!!
Och om det är det igen, så måste jag gå på pencillin fram tills förlossningen. Om inte, så kan jag bli väldigt sjuk och det kan bidra till förtidig födsel. Och det vill vi ju inte!

Nej nu får vi ta och hoppas att allt blir bra... som det alltid blir. :)

Take care.

v27.

Vecka 27
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Förlossningsförberedelse: För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka profylaxkurs redan nu. Här tränar du och din partner på avslappning, andning och mentalt fokus genom hela förlossningen. Många par upplever större trygghet när de har något konkret att hålla sig till under födseln och metoden hjälper också till att lindra smärta.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Äntligen bilägare!

Ja äntligen är vi bilägare till världens snyggaste och bekvämaste bil!
Det började med att vi tog bussen ut till rågbergsbil. Det spöregnade och jag blev dyngsur och mascaran började rinna lite lätt. Svinkallt var det bannemej också.
Vi gick först och kollade på VÅR bil. Det stod SÅLD på den och det kändes väldigt bra. :)
Många människor hade tydligen kollat på den när den stod i bilhallen och sagt att den var grym, och det kan jag ju bara hålla med om. ;)
Vi hade ju planerat att åka och storhandla med en gång, men vi insåg ganska snabbt att det var en omöjlighet. Sommardäcken tog hela bagageutrymmet, så vi åkte hem till mamma och pappa i Nättraby och visade upp bilden för pappa som var ensam hemma. Han tyckte om den precis som vi! Sen lastade vi av sommardäcken i garaget, åt lite mackor och åkte till Björns mormor i lyckeby.
Efter det bar det av till maxi. :) Det är som många säkert redan känner till, ganska svårt att gå med killar i affärer. Det blev därför en kortvisit. :)
Blev lite mat, underkläder och bebiskläder. ^^ Sedan bar det av hem igen, och båda är väldigt trötta. Blev en lång dag. Nu sitter jag bara här och funderar på resterna av maten från igår. Mums!

Tyvärr blir det inga bilder på varken bilen eller magen på ett tag. Kameran har tyvärr gått SÖNDER. :(
Hoppas den lagar sig själv snart!!

Take care.

Middag.

Jaha, igår hade vi Axel och Isabelle här på middag! Mycket mysigt!.
Jag lagade flygande jakob, m ris och en god sallad bestående av coktailtomater, isbergsallad, gurka och fetaost.
 Hur kan något enkelt vara så gott? Alla som känner mig, skulle antagligen bli förvånade, när de fick veta att jag gjorde flygande jakob. Jag är som väldigt bekant, rädd för att prova nya saker och som har mer än 5 ingridienser. Men jag vågade och lyckades väldigt bra må jag säga. :) Fick mycket beröm! Nu blir det nog sånt lite oftare!
Det blev kladdkaka och monopol till efterätt.. Passade mig bra i smaken!

Sovit väldigt oroligt inatt. Vaknat flera gånger av att jag ligger mitt på magen. Inte skönt. När jag vaknade mådde jag väldigt illa och ont i kroppen. usch. Nu börjar antagligen magen hårdna mer, för det känns skumt och läskigt och även, ja hårdare. Det är en väldigt obehaglig känsla. Nu känner jag "på riktigt" att jag växer. Som alla antagligen vet vid det här laget, har magen redan blivit ganska stor... Jag väntar bara tills den blir som ett berg. Det kommer nog det med.

Idag ska vi hämta bilen!! Så jävla spänd. Vi fick ett mess från henke (bilhandlaren) igår... och där stod det att den stod och väntade, sjukt snygg i bilhallen. Ååå. :)
Så vi ska handla på maxi för första gången. Sen ska vi köra runt lite. Ska nog även hälsa på, på annebo.. ^^
Känns riktigt nice. Drömde endel mardrömmar om att jag kraschade bilen det första jag gjorde.
Och det ligger ju lite på mitt ansvar, eftersom jag kör. :/
Men det kommer jag klara galant!

Nej nu blir det frukost!
Take care!

Läskigt.


Vecka 26
Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Jag vaknade med en fruktansvärd kramp i ena vaden i förrgår. När jag sover så fattar ja ju inte riktigt vad som händer, utan börjar bara skrika. Det var en fruktansvärd smärta...
Jag vaknade även inatt med världens kramp. Jag blir ju vettskrämd.

Och jag har inte läst att man kan får det i v26, förens ikväll.
Jag är ju i v26. Läskigt!!

VÅR!

Ja äntligen har man fått tillbaka hoppet om att våren kommer snart! Idag lyser solen, fåglarna kvittrar och det är 9+!
All snö är nästan borta, och guuud så underbart. :)
Äntligen kanske våren springer förbi och sommarn kommer. Då kommer vårt lilla pyre!

Nu när jag vaknade, var min mage STENHÅRD och det var just på ett ställe. Det var som en stor sten. Något jag aldrig upplevt såhär kraftigt. (visst magen gar varit något liknande när jag har mina förvärkar, men aldrig såhär! ) Men den mjuknade efter ett par minuter, men isch. Jag tycker inte om att saker händer med min kropp som jag inte vet vad det är! Men jag tror björn har fått bort min nojja... litegrann iaf. Om det här hände för 3 månadersen hade jag blivit sjukt skraj. Jag vet inte om jag ska tacka honom eller inte? hrmf.. det återstår att se. ;)

Vi var ju på husvisning igår i spandelstorp, det var sådär. Många brister. Men vi letar vidare, vi har ju lite planer. :)

Fick precis reda på att vi kan hämta bilen på torsdag! Då säger jag bara en sak. STORHANDLING! Det känns riktigt skönt. :)

Idag blir det storstädning av lägenheten hela långa dagen.. sen blir det hämta ut Björns dator, som ligger på hemköp och sedan MAT! Hungrig konstant nu. It sucks.

Take care.


Många järn i elden!

Jaha, igår var man ute och åt på nivå, för att fira Malin som fyllt 20.
En jätte trevlig kväll. Runt tolvtiden ramlade även Sanne, Jenna och Irina in.
Och ja, det blev sent. :) Björn kom väl och mötte mig i kylan strax innan två.
Men det säger väl allt.. :)
   Knodden blev lite orolig senare runt midnatt när det blev mycket folk och en stressig miljö, så h*n sparkade runt som bara den och dom ihärdiga förvärkarna kom naturligtvis också. Jesus.. Dom kommer titt som tätt nu. Men det är tydligen helt normalt.
( Livmodern övar sig inför förlossningen. ) Lite läskigt innan man inte visste var dte var och tro mig, det kan fortfarande vara läskigt.

I fredags gick jag in i v26. Tiden går väldigt snabbt nu.
Bara 3 månader och 11 dagar kvar? med reservation för att jag inte riktigt vet hur många dagar det är i februari detta året. Hur kan det vara så svårt?
Men gud... Det känns sjukt konstigt. Det är ju inte lång tid kvar?!
Det kommer nog gå snabbt. :)

I fredags fick vi även reda på att vi fått parkeringsplats.. Så vi ska förhoppningsvis hämta bilen i veckan!! :D
Vi ska ringa dom imorgon och se... De skulle hjälpa oss att montera in bilbarnstolen och sätta på de vinterdäcken vi ville ha, så det kanske tar ett par dar... men gud vad nice. :)
Vilken frihet!

Imorgon ska vi även på husvisning i spandelstorp. Ligger 500m från Börnes syster med familj. Väldigt bra småbarns område. Lugnt och fridfullt... så vi får se hur dte känns. :)

Nae nu ska jag lägga mig och mysa bredvid Börne i soffan.
Take care.

Per Charles Björn Ödman.

Kommer du ihåg första gången vi såg varandra på riktigt? Vi var först hos Martina och Viktor.
Där sa vi inte mycket till varandra. Vi gick vidare till piraten. Efter ett tag stod vi på dansgolvet tillsammans.
Det var fint. Vi kysstes litegrann, och att vi höll varandra i handen var så mysigt. Redan då egenltligen kände jag att det skulle bli vi. Jag är en sån person som tror på kärlek vid första ögonkastet.

Efter piraten gick vi vidare till niklas och efterfestade. Det var så underbart. Att vi hade så mycket gemensamma kompisar. Efter någon timme hos niklas, stack du och jag tillsammans till bussen. Alla trodde att du följde med mig hem. Men icke. Du skulle till Annebo, till din mor och jag stack hem till Nättraby. Det var samma natt som min mobil stals, så du kunde ju inte gärna ringa den, om du nu ville ha mer kontakt.
Du fick därför mitt hemnr. Jag trodde aldrig du skulle ringa. Det gick både en och två dagar men på tredje dagen var jag inte beredd och svarade hastigt. Det var du. Jag var stressad och allt blev lite halvdant. Jag bad om att få ringa upp när jag var hemma igen.

Sagt och gjort.

Jag rinde din mamma, men du var ute och åt med dina syskon. Jag fick ditt mobilnr, men inget svar.
Trodde inte du ville prata med mig trotsallt. Och vid det här stadiet visste ju inte du att jag var ganska nojjig över..
ja, allt egentligen.
Det gick några timmar, men det ringde faktiskt igen. Den här gången pratade vi i flera timmar. När vi började tänka på telefonräkningen och att det var kallt ute.. (eftersom du var ute och pratade för du inte fick någon lugn och ro i lägenheten) så blev det msn istället.
Det gick inte att slita sig.

Vi sågs igen på fredagen alltså 4 dar efter. Vi skulle gå på stan och fixa försen julklapp till din syster lizette. Allt var så enkelt från början. Vi pratade om allt och hade allmänt trevligt. Vi fikade på kaffe, och sedan var det dags för mig att börja jobba och du skulle till varmbadhuset med killarna.

Jag messade från Emmelis mobil, eftersom jag fortfarande inte hade någon.. Där det ungefär stod såhär: Hej babe. Tack för en jätteskön dag. Jag hoppas på att träffa dig snart igen. Om du hinner, kan du väl kanske titta in på mcd. jag slutar nio? Puss /Johanna.

Det var början på en livslång kärlek. Se nu... Vi bor tillsammans och har gjort det i ungefär 11 månader, vi väntar barn och jag är så jävla kär i dig. Du gör mig till den lyckligaste personen i världen.
Ibland så tror inte jag att du ser min kärlek till dig. Även ifall den inte alltid syns, så vet ju du att den finns där och kommer alltid att vara där.

Per Charles Björn Ödman, Jag är KÄR i dig. Du har gett mig livsglädje, viljan att leva.
Det är det ingen som kan ta ifrån oss det... Och det är vår kärlek. Förstår du vad det innebär?
Ett långt och lyckligt liv tillsammans.
Och det är vi väl beredda att ge? Det både tror och vet jag.
Varje morgon jag vaknar så vill jag bara väcka dig med att pussa ihjäl dig. Men det som stoppar mig, är att du sover så himla skönt.

Men vi kan väl försöka att lova varandra en sak?
Att vi kommer kämpa till 110% när det blir någon motgång? Det har vi gjort hittills. Det är så det funkar bäst.

Kom ihåg. Det är det här som kallas LIVSLÅNG kärlek.

Per Charles Björn Ödman, Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. <3

Underbar.

http://www.youtube.com/watch?v=L3YVil3Ajjs

Tårarna är inte långt borta.

136. <3

Jaha, nu har jag och Elin varit på mvc (mödrarvårdcentralen) imorse.
Allt var så fint. :D
hjärtslagen var på 136 idag, jämfört med 144 förra gången. Men hon tyckte det var såå fint. :)
Tog även blodprover och pulsen osv. Jesus, min puls hade försämrats!
När vi skrev in oss i v8. var min puls på 132/72 och nu i v25 låg den istället på 150/84...
Hon sa att pulsen var helt okej... haha men nu ser ni vad ansträngande det är att bära på sitt lilla liv. ^^
Borde väl träna mer, antar jag. Men hur ska jag orka när min kropp är helt slut? och hjärnan inte vill?
Svårt beslut det där.

Nu när börne har varit borta sen tisdagsmorse har jag konstant varit med syster. Väldigt mys...
Stan och film. Nu ska vi snart se på Strandvaskaren och sedan blire mat sen den nya filmen av Irene Huss.
Sedan ska hon iväg till jobbet.
Så ikväll får jag lite egentid för mig själv. Känns väldigt skönt och behövligt.
Blir inte alls ofta, men jag behöver det då och då.

Nae, nu ska jag sluta gnata.
Take care.

Dålig.

Jag vet och jag ber om ursäkt för att jag är dålig på att skriva.
Jag tänkte väl skriva lite om hur min och Börnes helg var i Ronneby i helgen.

Ja, jag var och kollade på Börnes fotbollsmatch som började vid 12.30.
Han skulle inte börja förens 13.00 men fick hoppa in och hjälpa ett annat lag.
(Dom spelar bara 2 x 12 min eftersom det är korpfotboll)
Där gjorde han iaf ett väääldigt snyggt mål och var lika snygg på plan som vanligt.
Efter den matchen var dte hans lag som skulle spela mot dynapac. ?
Det gick riktigt bra till en början 2-0 i första halvlek.
Sedan blev laget lite ofokucerat så i loppet av 3 minuter stod det plötsligt 2-3.
Jääävligt segt. Och matchen slutade 4-2 till Dynapac. Jävlar vad frustrerande.

efter matchen, bar det av upp till systemet. (Börne skulle köpa alkoholfritt mousserande vin till mig.)
Vi drog vidare hem för att hämta resväskan och sedan vidare mot ronneby.
Var på hotellet 15.30 och började med att komma till rätta.
Väldigt mysigt hotell, med lite mindre mysigt rum. Vi fick två enkelsängar och en ros på en av dom. Vi kanske ska tillägga att vi beställt Romantisk weekend. Och hur tänker man då om man får två enkelsängar? Men det löste vi tillslut iaf. :)
Vi drack lite vin uppe på rummet och sedan blev det lite mys i poolen och bastun. Men ack vad mycket folk det var! Vi var där nere i 30 min ungefär.. man fick ju knappt plats.. Så vi gick upp på rummet och gjorde oss iordning till middagen. Lika så där var dte ,mycket folk och hög volym, så vi trivdes bäst på rummet tillsammans.
Söndagen blev mycket lugnare. Vi gick ner till frukosten 09.00 och åt en härlig lång frukost. Det bar upp på rummet igen för lite vilande, och sedan checkade vi ut kl 12.00.
Sedan blev det poolen och bastun igen och som idag var MYCKET lugnare. Kändes perfekt. Var väl fyra-fem par där sammanlagt. Mys!
Till sist men inte minst blev det massage. MMM säger jag bara.
Medans jag låg på relax-massagen låg Börne i en tank och flöt. Hahha.
Ja han låg och flöt i 50 min. Låter underbart det där. :)

Efter allt det där, bar det av till willys och köpa lite mat. :) När vi kom hem igen, blev dte räkmackor och mys.
Något jag älskar!

Tack för världens finaste helg sötnos!

Gårdagen var även lugn. Tvättstugan hela dagen. och soft kväll.
Idag ska jag hem till familjen i Nättraby, för att umgås.
Och Börne åkte till Köpenhamn för 1.5 timmesen.
Kommer hem fre eller lör.

Jaja nu ska jag sluta gnata.

Take care.

Lördag.

Igår blev det stan med systrar och mamma. Mysigt.
Fika och shopping. Hittade efter så mycket letande, gardiner till vardagsrummet, som jag tyckte om.
Köpte även en bikini eftersom jag och börne ska på spa i eftermiddag och min gamla bikini pluppar väl mina tuttar ut i, efter att dom ökat markant. Det är dock ingen rolig syn att se sig såhär i bikini, blek och med bristningar. Ja dock blir dte ju så när man växer i kroppen så snabbt. Men det är inte så mycket att göra åt. Får tänka på kärlek denna dag och på min käraste, så kanske mina tankar på min kropp försvinner för ett tag! Det ska nog gå bra. :)

Köpte även lite kläder till bebis. Ovanligt. ^^
Det blev:
-3bodys
-2 par byxor med tossor.
-1 pyjamas. (Sååå himla fin.)

Sedan på kvällen blev det jobb. Något jag fruktat för, efter incidenten i onsdags.
Men det gick väldigt bra. Nu har jag fått klart för mig att några tycker likadant som mig. SKÖNT. Fast jag viste ju det redan, men nu fick jag dte på svart och vitt. Men varför säger ingen någonting? Varför är det bara jag som kan stå för det? Känns inte riktigt rättvist.
Kvällen gick i alla fall väldigt snabbt.
Kom hem dötrött och satte mig naturligtvis vid datorn. Något jag inte skulle gjort, för nu satt jag här till tolv... När jag skulle kunna sova vid 22. Och som vanligt efter man suttit och checkat läget på nätet så blir man ganska pigg. Låg och vred mig i sängen till 00.40. Sedan hörde jag ytterdörren gå upp. Då kom Börne hem från gustav och naturligtvis så blev det att prata med honom i en timme. haha.

Jaja, nu borde jag packa. Vi åker efter börnes fobollsmatch vid halvtre. Och jag kan ju bara inte missa matchen, så allt får vara packat och klart när vi går dit vid halv ett. ;)

Ha en underbar alla hjärtans dag. <3
För det ska bannemej jag ha!!
 

Vansinnig!

Usch jag är så arg, så arg!
Jag skulle jobbat till 16 men stack hem vid 14.45.
Ja, den hela grejjen var att skiftledaren (Som är "chef" när inte chefen är där) sitter JÄMT på kontoret och läser tidningen medans vi andra jobbar häcken av oss. ( då det oftast finns mycket att göra).
Om jag och li jobbar tillsammans och hon är på rast, får jag stå ensam i kassan i 40 min när kön är ut till dörrarna, eftersom skiftledaren (nämner inga namn) sitter på kontoret och läser tidningen.
Om man ber honom om något, så tar det vanligtvis 10-15 min innan han ens lyfter röven från stolen.
Jag har pikat honom med detta några gånger, men ingenting händer.

Och idag var droppen.

Han sitter som vanligt på kontoret och gör inte ett skit den mesta tiden.
Sedan så går jag bak och pratar med li, vid kontoret i 1 minut.. Han kommer fram och frågar vad fan jag står där för... när jag borde vara i kassan. Jag svarar att jag tycker att han kan stå där lite medans jag tar en liten pause..
Då svarar han: Om du inte kommer fram nu, så kan du stämpla ut och gå hem.
Då blir jag vansinnig, men orkar inte bry mig... Jag sticker fram till kassan och säger inte ett ljud till honom.
Så fort han ber mig senare under dagen att göra saker, svarar jag inte utan bara gör dom.. så frågar han mig om jag har något problem med att han säger åt mig vad jag ska göra.. Jag svarar ärligt och blir skitförbannad.. Då säger han: Om du inte kan ta dte så kan du ta ditt pick och pack och dra.... Jag gick rakt och stämplade ut. Sa inte ett ljud och stack hem.

Det är inte okej. Jag blir vansinnig.

Försökt ringa den "riktiga" chefen flera gånger, för jag tycker inte att personen i fråga är rätt person att vara skiftledare. Men han svarar inte.

Jaja, sånt gör min bara skitförbannad.

Usch.
Till lite bättre saker.

Igår var det en underbar dag med Börne.
Låg i sängen hela dan och bara mös.
Vi kollade på film, åt god mat och pratade mycket.
Helt underbart. Har saknat dom dagarna baby!
Och snart ska vi äta köttsoppa med färsk annanas och melon till efterätt. mm.

imorgon kommer syster hem från Motala, så det blir lite mys med familjen, fredag blire fika på stan med systrar mor, sedan jobb vid 17. :)

lördag blire först att se börnes fotbollsmatch, sedan ska vi till Ronnebybrunn för en romantisk weekend. :) Blir spa, god mat och bara en massa mys. Åååh vad jag längtar.
Jag älskar dig baby.

Take care!

Åååh. Denna väntan gör mig galen.

Ååh. Snart så. Bara 16v kvar. <3


v24.
Jag blir galen av väntan. Bara 16v kvar ifs. But still.
Jaha då blir det mvc nästa torsdag och Börne är då i Danmark
för att spela en pokertunering med Gustav.
Det var inte planerat för dom att åka, men så händer ju naturligtvis att
Börne vinner resan. ^^
Grattis Älskling.
Så nästa mån eller tis åker Börne och Gustav till Köpenhamn och
stannar i fyra-fem dar.
Får se om någon annan vill följa med mig. Hade ju varit mysigt!
Nae nu får jag sätta igång med städningen.

Take care.





Seeegt.

Jaha precis hemkommen från doktorn. Bara till att börja med pencillin, igen.
Andra gången inom loppet av fyra månader. Det är lite segt! Inget skadligt för lilla pyret iaf och det är det som är viktigast!
Nahe nu blir det att bege sig till Wachtmeister och passa barn. :)
Fårse vad som händer ikväll. Spelkväll? Hade varit mysigt.

Take care.

Riktigt nöjd!

Igår var det en hektisk dag men något jag tyckte om. :)
Först kom Gunvor med bilen 11.30 för att sedan köra upp till sjukhuset och lämna henne där för att sedan byta chaufför.
Jag och Börne drog därför vidare till Rågbergs bil. OCH VI BESTÄLLDE VÄRLDENS FINASTE BIL!
Det blev en Svart Mazda 6 kombi (sport). Sjukt läcker. Vi kan hämta den när vi vill (fanns på lager) men vi ska ha den där tills vi får parkeringsplats. :) Kalasbra!
Det känns nice!
Efter det bar det av till elgiganten, rusta och lindex.
Sedan blev det lgh- visning på saltö. Vi fick se tre st. Men oj vad fina dom är. Helt sjukt!!!
Enligt Björn är nog det eviga letandet över. ;) Och det tackar jag inte nej till! Men de säljer ingenting för tillfället för saltöhem måste bli uppköpt först och det sker isf via de nya ägarna.

Jaja sen var vi och kollade på ett hus i allatorp. Det var med JÄTTE-fint, men när Börne väl riktat in sig på ngt, så är det ganska kört. haha

Efter visningarna åkte vi en sväng. Vi körde förbi fler fina hus. (som dock ej var till salu.)
Hem en kort visit för att sedan ge mig iväg till bion: I taket lyser stjärnorna med vickan och elin. Filmen var ingen höjdare . Det var vi och tolvåringarna i salongen, men det var mysigt ändå.

Jaja nu ligger jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag kan boka en tid. Är rädd att jag fått urinvägsinfektion igen. Hade det när jag var i v8-9. Är ju extra nojjig nu när jag är gravid. Hoppas att jag har fel.
Men jag tror de glömt bort mig. De skulle ringa för en timmesen.
Får testa imorgon igen.

Ja sen vid ett bär det av till polisstationen. Vi får väl se vad som händer. ;)

Take care.

Lättare.

Ja, just nu känns allt lite lättare än vad det gjorde i eftermiddags.
Vi har fått vår efterlängtade ultraljuds-monitor.
Så nu kan vi lyssna på älskling dygnet runt om vi vill. Det känns väldigt tryggt.
Och jag hörde hur lillen sparkade och dess hjärtslag. Åååh. <3
Sen har vi fått den mysiga pläden och bad-capen. Supermjuka och sköna.

Nu satte jag mig vid tvn och inser att jag missat Andra avenyn... IGEN. Hänt tre avsnitt på rad. Men vad gör väl det när svt har sin webb tv, vilket jag kan ge dom en riktigt stor tumme upp för!
Brukar få se det på webb tvn, och det stör mig visserligen inte så mycket. Men är ändå frustrerande!

Jahapp, imorgon kommer Björns mamma hit med hennes bil, som vi ska låna över dagen.
Vi ska till ford, och förhoppningsvis beställa bilen, vidare till elgiganten och on off. Efter det bär det av på visningar. Nice!
På kvällen blir det bio med Elin och Vickan. Kommer bli en "mycket-att-göra-dag" Vilket jag älskar.

Jaja blir lite tv nu.
Take care!


Tankar.

Jaha, nu går tankarna fram och tillbaka.
Imorgon är det husvisning i allatorp sedan är det lägenhetsvisning på saltö.
Det är så mycket att tänka på. Ska vi flytta innan knodden är född? Eller ska vi stanna?
Usch, det är inte nådigt.
   Vill även köpa spjälsäng och skötbord nu så vi kan börja inreda. Men det kommer ju bara stå och samla damm.
Nu känns allt lite tungt. Väldigt mycket att tänka på. Det är väl klart att det är kul också, men jag som är så stresskänslig gör det väldigt svårt. Magkatarren sätts in.
   Känner ändå en stress med att köpa bil. Vi vill ha bilen i början av maj...
Set kan ju vara lång leverans tid.

Jaja, nu ska jag lägga mig och vila mina tankar ett slag framför tvn.

Take care.

Spark, spark, spark!

Ja, vår lilla bebis har sparkar väldigt mycket ikväll.. ( om man jämför!)
Det är sååååå jävla underbart. Det går inte att beskriva! <3


Söndag och brist på fantasi.

Nu sitter jag hemma hos mor och far i nättraby.
Ikväll tänkte jag och familjen kolla på BECK tillsammans och ta det lugnt. Eftersom inte min karl tycker om sådana typer av filmer, så får jag ju hitta en nödlösning. Men likabra blir det för det. :)

Var på husvisning idag i Lyckeby. Usch vad de redigerar bilder, onödigt mycket. Nej det var inget att ha alls. Tyvärr. Var helt förvrängt, jäntemot bilderna.
Men vi hänger ingen läpp för det... Vi har kollat på endel till på internet.. och ska på lite visningar till är det tänkt. ^^

Efter husvisningen blev det fika hemma hos oss. Det blev mor, far, syster och Björns far... De var även med på visningen. Så skönt att ha med fler ögon som kan granska.

Nu sitter jag bara här och funderar på att sova en stund. Jag vet, jag är inte riktigt frisk, men jag har varit uppe sen 8 imorse och det är VÄLDIGT ovanligt för att vara mig. Brukar gå upp 10-11 i vanliga fall. Men om det ej blir att sova en stund så ska jag bara vänta på att Víckan kommer in och sedan BECK. :)

Imorgon blire fika med Sanna och sen ska jag antagligen rensa ur min garderob... Och det är på tiden!

Take care.


RSS 2.0