Kryckor under jul, sådär lagom kul!

Yes igår åkte vi ut mot spandelstorp runt tolvtiden, för att åka pulka med framförallt Hannes.. Men även Lillemor, Håkan, Lizette och Lars. Noah och melvin sov gott i sina vagnar!
Men lyckan blev kort. Runt klEtt, så skulle jag mora Börne, vilket inte var så himla smart. Jag sprang och halkade naturligtvis på en isfläck.
Det kraskade till som fan och jag trodde något gått urled.
De fick lägga mig på en bänk.. och fyfan vad ont jag hade. Helt otroligt.
Håkan fick hem och hämta en linda medans min fot låg i högläge. De fick bära mig till bilen.. sen åkte vi hem till dom för att fika lite.. foten värkte och värkte, och de tjatade om att jag skulle in till akuten.
Men jag har skadat mina fötter rejält förut. Så kraftigt att jag fått åka in två gånger för att röntga. Men det har aldrig varit något. Fått hoppa runt på kryckor några dar men inget värre än så.
Så jag lät bli.

Lizette och Lars körde ut oss till Nättraby där vi skulle laga julgodis. Efter ett par timmar, var smärtan så stor att mor och far, bad mig ringa sjukvårdsuppl. åtminstone.
Jag ringde, och det var inget snack om saken att jag skulle in.
Noah fick stanna hos mormor och morfar.. medans jag och Börne åkte in.
De röntgade mig och konstaterade att det "bara" var en kraftig stukning.
Så jag har väl sköra leder antar jag. Likaså min storasyster. Hon har med fått ordentliga smällar mot fot/handleder och blir ofta väldigt skadad.

Så nu hoppar jag runt på kryckor. Får inte stödja på foten på ett par dar, för att sedan försöka bygga upp den igen, succesivt. Äter smärtstillande, för att kunna sova och leva överhuvudtaget. Sjukligt att en stukning kan göra så förbaskat ont!! Läkaren sa att det kan ta veckor innan jag är återställd. Men så lång tid ska det nog inte behöva ´ta!
Jag säger bara att det är en väldans tur att jag har Björn. Han är fantastisk!

Vid tvåtiden så kommer min syster till stan. Jag åker nog med henne ut till nättraby.. och ikväll får dom köra hem mig och Noah!
Åååh vad jag saknar lillfisen nu! Det värsta är ju inte smärtan, utan att jag inte kan ta upp och lyfta eller ha min son i famnen. Det suger! Han kan ju aldrig sitta still.. Om jag har honom i knäet.. då hoppar ju han bara. Och VILKEN SMÄRTA SEN!

Nej nu ska jag försöka ta mig till toaletten!

Take care och God jula jävel!

En dag närmre Julafton.

Idag är det fredag, vilket innebär 6 dar kvar till Julafton.
Snön ligger vit och klar, men ingen speciell julkänsla för det. Jag saknar då man var liten och räknade dagarna ett helt halvår innan. Nu har bara månaderna sprungit iväg.. och vi är fortfarande i september i mina ögon. Det går alldeles för snabbt. Och julkänslan som försvann, eller i detta fallet inte ens kom... har nog lite med julkalendern att göra. Tyckte vi att julkalendrar som årets, var bra när vi var små? Eller höll dom bättre klass, för sisodär 12-13 årsen?
En storfavorit, är fortfarande mysteriet på greveholm. Jag kom på att jag hade den på dvd igår.. så jag får nog kolla på alla 24avsnitten innan julafton. Den är nästan lika bra nu som då.
Otroligt.

Idag blev det till att köpa en sistaminuten julklapp till Hannes, som han ska få imorgon, eftersom de åker till skåne iår. Melvin ska få pengar... och egentligen är det Gunvors kalas imorgon, eftersom hon fyller år. Så idag har det även köpts present till henne.
Ska bli mysigt att träffas imorgon igen. Lizette och Lars har kommit ner.. och är här till efter jul. Och dte blir ju som lilla julafton imorgon... eftersom småkillarna ska öppna julklappar från varandra.

Söndag ska jag, börne och självklart lillprinsen åka ut till mina föräldrar. Vi ska baka julgodis, lyssna på julmusik och dricka glögg... Det låter som en bra dag för att få igång känslorna. Hoppas.
Vi kanske ska ut lite tidigare för att åka pulka.. :)
Jag älskar att åka pulka.. och för två årsen när jag och Börne blev tillsammans, sa vi att vi skulle åka... men det blev aldrig av. Förra året kom snön väldigt sent.. eller ja rättare sagt tidigt iår.. runt februari.. då var ju jag gravid i 6e månaden.. och då kändes det inte okej att åka.. Men nu måste vi ta tillfället i akt. Mysigt!!

Måndag kommer min syster hem... så det blir till att träffa henne. Var ju ifs bara en veckasen då vi såg henne sist. Men det är alltid roligt när hon kommer!

Tisdag.. ska jag nog träffa systrarna...och kanske ut på stan med Li och Sarah.

Onsdag blir det mys med mina älsklingar. Med lite julfirande ensamma.

Julafton.. ska vi till Börnes bror med fru och fira där.

och Juldagen ska vi fira hos min familj.

Kommer bli jättemysigt ska jag säga er!

Första Julen borta. Jag har ju alltid varit med min familj. Känns konstigt, men jag tror det kommer gå bra. :)

Låter så konstigt när jag säger att mina föräldrar och mina systrar är min familj, samtidigt som Börne och Noah är min familj.
Ja jag har lyckan att ha två fantastiska familjer.
Min äldsta familj som jag alltid haft och kommer alltid att ha.. och min nya familj som jag även vet att den kommer att vara föralltid.. Bra va? :)

Just nu sover Noah. Han har sovit lite oroligt ikväll. Vaknat till och börjat gnälla var femte minut i ca två timmar. Men nu sover han som en gris iallafall! :)
Han har ätit lite dåligt de senaste dagarna.. ca 3 mål på dan och ett på kvällen, då vi ska sova.
Men det är väl så ibland antar jag.. Hoppas han blir gladare för maten snart..
Han håller på att lära sig krypa. Förstår ni min lilla kille ser ut att krypa snart. Helt otroligt.
Om han ligger i babygymmet och ser någon leksak han vill ha som ligger 3m utanför så ålar han sig ditåt på 2sek. Ja min lilla kille håller på att bli stor.
Han står även upp själv med hjälp av vårt bord i vardagsrummet. Galet.. Idag stod han i 5 minuter.. med två knäböjningar. Jag har såklart mina händer runt honom i luften... då han skulle ramla. Han är så himla fin.

Björn är på bio med killarna. 2012. Absolut inte min sorts film, så jag sitter hemma och kollar på en film på femman. Riktigt bra fakriskt.
Kanske ska spela lite wii efter? orkar jag det?
Vi fick tillbaka Björns Wii som han lånade ut för några årsen. haha.
Har stått och spelat sen igår i princip. Hur sjukt kul som helst.
Jag spelade Tennis med Björns bror igår och har sån fruktansvärd träningsvärk i mina armar. Haha. Hur kan man få träningsvärk av ett tvspel? Det är NICE!
Idag har jag och Börne spelat massa bowling, tennis och golf. Jätteroligt!

Just nu önskar jag bara att festen de har över oss ska sluta.. Dunkande i golven och klackar i trapporna. Det suger ganska hårt... särskillt när de har fest 3-4 dar i veckan. Jaja de går förhoppningsvis snart ut.

Jaja nu blev det ett långt inlägg..

Take care.






Bvc.

Idag har vi varit på bvc.
Det var ju 1.5 månadsen han vägdes och mättes.
Nu väger han hela 8410g och är 71cm lång.
Han ligger perfekt på viktkurvan och han ligger lite över längdkurvan.
Vi har en lång liten kille. :)
Läkaren kollade även på honom och hon tyckte han var jättefin. :)
Han har ju även utslag på hela benen/låren och  även i ansiktet. Jag frågade vad dom berodde på... jag trodde han var torr eller fått någon allergisk reaktion.
Men läkaren sa att de ofta blir lite såna. Så vi behöver absolut inte oroa oss. Känns jättebra. :)
Nu ligger lillfisen och sover. Jag ska nog sätta på den nya Wallander filmen tills Björn kommer hem. Då ska han laga kotletter med potatisgratäng. Mums!

Take care!

Helgen i Motala!

Helgen har varit supermysig! Vi kom upp runt halvnio i fredagskväll. Det blev naturligtvis Idoltittande, vilket slutade väldigt pinsamt. Vi satt och skämdes satan där hemma i soffan. Ni som kollat på idol, vet exakt vad jag pratar om. Ja antagligen alla andra också, eftersom det står i alla tidningar osv.
Jaja, vi låg väl i sängen halvtolv.

Lördagen var jag uppe halvåtta för att ge Noah lite gröt. Strax efteråt kom de andra också upp, så blev dte lite frukost för oss också.
Vid halv elva gick bilen mot Linköping för en dag på stan. Hittade en massa fint som till Noah och Börne i Julklapp.. och även en tröja för mig. Vi åkte tillbaka till Motala runt fyra tiden... Åkte vi till Maxi för att inhandla lite tacogrejer. Hem för att laga tacos och kolla på film. Blev en hektiskt men väldigt skön dag.

Söndagen blev det bara slapp med tvtittande och kortspelande. Vid tvåtiden begav vi oss mot Karlskrona igen.
Har varit en underbar helg. Dock har den gått lite för fort.
Noah har varit jätteglad och busig hela helgen.
Och jag måste säga att jag är så otroligt stolt över honom!
4.5h i bilen både i fredags och i söndags. Han skrek 2 min på ditvägen men annars inte, ett enda gnäll. Han är så otroligt duktig och jag är så otroligt stolt över att få vara hans mamma. Jag älskar den lilla prinsen.

Idag har det varit lite slappt hittills. Packat upp väskan och plockat undan lite. Vid tretiden så har nog Börne tränat klart, för då ska vi åka och storhandla.

Imorgon ska vi äntligen få väga lillkillen.. och läkaren ska kolla på honom. (Rutinkontroll)
Var 1.5månadsen vi vägde honom, så det ska bli roligt!

Nu ska jag se om Noah vaknat från sin nap!

Take care.

Tisdag och frallfika.

Förra veckan bara sprang iväg. Därför känner jag att jag inte "hunnit" uppdatera här.

Måndagen var jag hos mina föräldrar.

Tisdagen var Börnes mor och bror här på middag.

Onsdagen?.

Torsdagen var vi på middag hos Axel och Isabelle. .

Fredags?

Lördags blev dte först fotboll för Björne. Jag Älskar att kolla på när de spelar fotboll. Blir ju inte lika ofta nu som under graviditeten. Men någon gång då och då. :) Sen åkte vi hem till mor och far och åt middag. Efter det så kom Vickan och Jimmy in! Underbart att få träffas igen! Blev lite spelande, för att sedan gå in till Vickan och spela vidare där och även dricka lite vin.
Jag, Börne, Elin, Vickan och Jimmy. Kan det bli bättre?

I söndags var dte en relativt slappedag och sedan blev det babysim. För sista gången förövrigt. Lite tråkigt.. men vi får gå dit själva ibland. :)

Igår blev det en tur på stan för att inhandla lite måsten. Sedan köpte vi med oss lite lunch och gick ner till Björn och Gustav på kontoret. Även Kalle var där. Blev att vi var där någon timme. Kvällen blev lugn och skön.

Dagen idag har vi slappat, handlat lite för snart så kommer Lillemor, Håkan, Hannes och lilla Melvin hit på frallfika.
Längesen vi träffades nu, så det kommer bli jättemysigt.

Imorgon är det storstädning.

Torsdag blir det kanske hem till Nättraby.

Fredag blir det packning, för på eftermiddagen, efter Elins skola så ska Jag, Elin och Noah ta bilen mot Motala.
Vi kommer nog antagligen dit ganska sent... då det tar ca 4h att köra. Men gud så mysigt! Var ett årsen jag var i Motala sist så jag längtar. :)
Lördagen ska vi nog åka till Linköping för att kolla runt lite.. köpa de sista julklapparna osv. Nice!
Vi åker hem igen på söndags eftermiddag. Kommer bli en perfekt helg!

Lite orolig bara för att köra.. Och det är jag nog inte den enda som är. Har visserligen haft körkortet ganska länge, men har aldrig kört så långt... dessutom i mörker. Men jag tror det kommer att gå jättebra. :)
Vi kommer nog upp lagom till utröstningen av Idolfinalen. Låter hur bra som helst!

Nej nu ska jag gosa med min lilla älskling.. tills de andra kommer.

Take care.

Lugna gatan.

Ja det är precis var det är här just nu.
Noah och Börne sover och jag borde nog gå och lägga mig snart jag med. Särskillt nu när jag kommer få ta Noah näst intill varje morgon nu. Börne och Gustav har fixat en lokal... eller ja snarare ett kontor där de kan spela tillsammans och bolla idéer med varandra. De flyttade in igår, och ja de det känns lite tomt. Men kan kanske vara bra att vara ifrån varandra lite om dagarna istället för att vara i samma lgh iallafall 20h om dygnet.

Idag så har det bestått av att mysa med min lillprins naturligtvis ( Som förövrigt är frisk nu. :) ). Varit uppe på stan och köpt liiite julklappar och sen kom Svärmor och Daniel på middag efter att Björn kommit hem.
Mysigt. Efter det blev det lite tvtittande och nu är klockan redan mycket.
Sjukt vad tiden går. Jag vill attd en ska sakta av lite grann. Den går alldeles för fort.
Lillkillen har varit såå himla glad idag. Underbara, älskar, lilla Noah. Finaste killen i världen.

I helgen som gått har vi fått upp alla julsaker. Trivs verkligen med vår lägenhet såhär kring jul. Klart jag trivs annars med, men nu är det mer mys-stämning.

Skulle till bvc igår och väga lillkillen och så skulle läkaren kolla på honom. Men när jag väl kom upp dit och 20 minuter försent kommer sköterskan ut och säger att läkaren glömt att avboka.
Så det var bara att ta sitt pick och pack för att bege sig hem igen. Lite surt. Men vi skulle få en tid snart igen.

Föresten så kommer världens finaste Vickan med pojkvän hem i helgen. DET KOMMER BLI NICE!

Tråkigaste inlägget ever? - Maybe.. men det blir nog inte så mycket roligare än såhär. :)

Take care.

RSS 2.0