Dagarna springer iväg. :s

Ja, ännu en dag har nått sitt slut. Det känns så konstigt att dagarna går så himla snabbt, utan att man gör något vettigt egentligen.

Dagen började då med lite lunch för mig och syster. Eftersom hon hade ont om tid, så blev det mcd. Inget jag tackade nej till iofs. Gott var det.
Efter det stack elin vidare till körskolan, medans jag stack en runda på stan.
Väl hemma redan klockan 12. Och ja! Vad fan har jag gjort mer sen då? Helt plötsligt blev klockan fem! Jesus. In med potatisen i ugnen, på med köttet på stekpannan och fixa såsen. Yummie. Efter en jäktad måltid,  blev det först dusch och sen bio med Johanna.
En shopaholics bekännelser. Det var vi och två till i salongen. Haha. I början undrade jag vad det här var för skämt.Tyckte att filmen var riktigt dålig. Efter sisodär 20 min, ändrade jag min uppfattning. Visst var det en mysig film, men absolut inte en av de bästa.
Men trevligt sällskap fick man iaf! ^^

Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova, eller kolla på film? Borde kanske sova egentligen. Tanken är att jag ska upp runt nio imorgon och börja städa. Skönare att ta det på förmiddagen. Men efter det, så går nog hela eftermiddagen åt att sova. Jag blir alldeles slut när jag är igång sådär!

Nej en liten film har jag nog tid med. :)

Take care.



Tisdag.

Jaha, igår blev det beställning av spjälsäng, skötbord och en massa småtillbehör.
Det blev superfint i vitt. Jag hoppas de har skötbordet på lagret (någonstans i landet), vilket var lite osäkert. Annars får vi försöka hitta något liknande på annat håll. :)
Om beställningen går som den ska, så kan vi hämta dom om ett par veckor, likaså vagnen!
Det känns underbart att få börja fixa och trixa. ^^

Det blev även ett sött påslakanset, det blev spjälsängs skydd, madrass, täcke, kudde och sängmobil. Fanns tusen andra saker, jag tror vi kommer behöva senare som man absolut inte ens tänker på innan man ser det. Men det får bli ett senare skede. ^^

Efter den handlingen, åkte vi ut till Maxi för att storhandla. Eftersom min erfarenhet blir bara större och större... och jag vet hur mycket Björn avskyr att gå i affärer, fick vi skynda oss lite smått. Om inte han är med, kan det ta timmar, innan jag ens kommit till maten på maxi. Men nu oftast så gäller det att blunda och gå direkt till det vi ska ha. Men men, jag klarar mig utan det med. ;)
Sedan blev det en tv-kväll. Jag älskar måndagens tv-tablå. Först startas det med Unga mödrar, vänner, vänner, familjen annorlunda, spårlöst och avslutas till sist med Ballar av stål. Visst är det super? ^^

Låg lääänge uppe i natt. Gick och la mig runt tolv, men kunde bannemej inte sova för det. Allvarligt så tror jag att det blev närmare fyra innan mina tankar på allt som var runt omkring, försvann för en stund. Det är galet.. Jag låg och tänkte på förlossningen.. ( alla som frågar, om jag är rädd... så svarar jag: Nej, jag har inte hunnit tänka på den ännu. Men nu börjar det dra ihop sig och ja... jag börjar nog bli lite skraj).  Jag låg och tänkte hur vagnen och sängen skulle bli sen... Var vi skulle flytta... Om vi ska flytta. Ja allt möjligt med andra ord. Men antar att det är naturligt.

Jaha.. Fick mess av syster vid tio, om jag ville ut och äta lunch med henne vi elvatiden. För mig som sov ganska länge idag, blir det ju min frukost. Ajabaja. Men det får väl gå för någon gång sådär.Vi får se vad det blir. Sen blir det nog en runda på stan. :)

Ikväll, blir det Bio med Johanna. En shopaholics bekännelser. Hoppas den är bra. :)

Nej borsta tänderna nästa.
 Take care.

Så himla fint.



Jag och Björn försöker få, syster att vilja sjunga på dopet.
Jag vet att det är lång tid innan, att tänka på. Men det är oundvikligt.
Det är så himla mycket fina låtar, som finns att välja bland.
Men gud vad fint det hade varit.

Söndag.

Jaha, nu var det ett tagsen jag skrev... Igen. Men ni får njuta extra nu!

Fredags blev det jobb. Det är så skönt att jobba, när man jobbar så himla sällan annars.
 Hitta på något och komma ut lite.
Det  gick bra. Ganska mycket att göra, men det är då tiden går fort.

På kvällen, skulle det bli myskväll med popcorn och grejjer. Men icke. Efter jag kommer hem från jobbet, börjar jag känna mig riktigt sjuk.. (ovanligt). Jag fryser och magen bubblar, precis som vid maginfluensa. Jag mår illa, och får inte i mig någon mat. Försökte få i mig lite yoggie, men icke. Tanken var att jag skulle jobba lördag med... Jag förvarnar jobbet att jag kanske fortfarande är sjuk dagen efter.
   Gick och la mig men sov väldigt oroligt. Vaknade hela tiden, magen var öm och jag kunde inte vända mig om. Vaknar tillslut vid halvtio dagen efter. Mår fortfarande inte bra.. Skulle precis ringa jobbet och berätta att dte inte blir något jobb för mig.
   Men jag tar ändå en tallrik gröt innan som smakar klister, men hört att det är bra för magen. Efter det känns det liiiite bättre. Jag struntar i att ringa, utan går till jobbet iaf. De blir väldigt förvånade att jag kommer, eftersom de trodde inte att det skulel gå över så snabbt.
   Jag jobbar någon timme, och mår helt bra igen. Det är så konstigt att det kan gå över så himla snabbt. Så fort jag är igång, brukar mitt illamående försvinna. Men inte alltid man är sugen på att upp och gå osv, när det är som värst.

Det blev alltså ingen maginfluensa... Men det kanske hade varit bäst om det blev. En kväll hit och dit, är väldigt jobbigt. Bättre att vara sjuk 3-4 dar... och sedan frisk. Men icke sa nicke.

Tog det även ganska lugnt med maten igår för att vara säker på att jag inte skulle må likadant.
Efter jobbet igår, blev det hem att duscha, sen åkte Börne och jag och hämtade min mor på jobbet, sen vidare till nättraby. Min syster fyllde år, så det blev lite presentöppning osv. Mysigt. Stack hem runt nio tiden.
   Börne stack vidare för att fira Viktor som fyllt år. Jag låg hemma, vaken fram tills klockan var halv två, sedan bar det av för att hämta pappa på hasslö. De hade haft spelning.. Så sent blev det bannemej.. Var inte i säng förens klockan var 4, efter omställning av klockan. Sov därför väldigt länge idag. Kvart i ett stod klockan på när jag kollade. Fast tekniskt sett var den ju bara kvart i tolv. ;) Får inte lika dåligt samvete om man tänker så. Haha

Idag blir det en väldigt slapp dag. Imorgon ska jag och Börne åka och äta lunch ute, sen kolla på spjälsäng och skötbord..Hoppas på att hitta något superfint. Och om vi gör det och får hem det samma dag, så ska vi redan montera ihop det och förbereda. :) Bara 2 månader kvar ju. Tiden går snabbt. Men vi får täcka över det med något, så det inte dammas ner allt för mycket. :)

Nu ska jag sluta gnata.
Take care.

:)



Supermysig låt.

v31

:)


Barnet
Barnet är nu cirka 40 centimeter långt huvud till fot. Nu börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet har fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 800 gram.


Mamma

Din lungkapacitet har ökat från 500 till 800 kubikcentimeter luft per andetag. Det behövs både för barnet och för dig själv. Den ansträngning det innebär att vara gravid kan göra dig andfådd. Bebisen fyller upp större delen av magen. Det kan kännas trångt och tungt. Många kvinnor samlar på sig vatten. Om dina ben är svullna och känns tunga kan du prova med stödstrumpor. Tala med din barnmorska eller hör efter på apoteket. Har du börjat tänka på förlossningen? Känns det bra, roligt, spännande, ångestframkallande, häftigt? Läs om förlossningen här till vänster. Prata med din familj och dina vänner. Din barnmorska finns också där för att reda ut begrepp och lyssna till dina tankar.


Tisdag.

Huset vi var och kollade på, var näst intill perfekt. Jag blev lite småkär. Till min stora förvåning tyckte börne också om det. Mycket. (Vi brukar som bekant inte riktigt tycka likadant, när vi letar hus eller lgh. Mjo det är nog mer så, att börne vet vad han vill ha medans jag kan tänka mig väldigt mycket olika bostäder)
Visserligen var det lite insyn från ett av hållen, vilket var mycket lite. Men det är väl det Björn stör sig på. Det är ingenting som är perfekt från början, det är något man gör det till. Det är sådana problem, som går att lösa, väldigt enkelt.
Vi får väl se. Kanske blir det ännu mera letning, eller så är letandet över.
Jag kan ju tillägga, att det här huset låg uppe på hemnet.se i vintras när vi började leta. Vi blev kära.. men de tog bort det väldigt snabbt.. Och för någon vecka sen hittade vi det på nätet igen. Superglad! De hade försökt sälja det i vintras, men inte lyckats pga börsen osv. Så detta har funnits i våra tankar länge.

Väl pratat om det. Igår förmiddag åkte jag till nättraby för att träffa bigsis. Nu har hon kommit hem några dagar, för att lämna skolan och sin lgh i Motala. Vi var och körde en sväng med bilen... Vi åkte sedan in till staden för att käka lunch på Bistro. Mysigt. Efter det gick jag hem för att se hur det var med min sjukling. Vi gick till apoteket och köpte lite förkylnings produkter. Vi handlade även en present till syster som fyller myndig på lör. :)
Sen hem och laga lite mat. Tv och film sen tidig säng. Dötrött om dagarna, så det behövs. ^^

Idag blir det att ta det lungt, slappa lite sen ska jag och kanske börne om han känner sig bättre, hem till Nättraby.Träffa hela familjen samlade, vilket händer väldigt sällan, eftersom Emelie inte är hemma så ofta. Mysigt ska det bli. :)


Svar till Hanni: Okej. ^^ Ja jag känner Denzel sen tidigare. Var kommer du ifrån? Nyfiken ju! ;)


Nae, nu blir det frukost. Jag ÄLSKAR frukost.

Take care.


Söndag.

Jahadå var det redan söndag igen. Relativt nyvaken, nyss ätit frukost och lyssnar på melissa horn. Det är fint det.
Man hör fåglarna sjunga, och ja... Då är det vår!

I fredags skulle det ju bli storstädning. Men eftersom kroppen inte riktigt var med, så blev det bara hälften. Skulle även handla, vilket var ett måste. Åkte ut till maxi runt halv fyra. Vilket vi inte visste då, var att barnbidraget och pensionärsbidraget hade kommit samma dag. Det var grymt mycket folk. Man fick tränga sig fram för att få tag på sin mjölk osv. Vad tror ni händer då? -Jo miljön blir alldeles för stressig och jag får sammandragningar. Det är inte kul alls.
Men gick över så fort jag kommit hem och lugnat ner mig.

Det är lite sjukt. Jag har alltid varit sådan som stressar mycket och det är så min dag har sett ut. Det har kommit sig naturligt. Det är en sån stor skillnad, nu när jag måste dra ner allt på hälften. Men det borde jag bara tacka för!! :) Ingen mår bra av att stressa. Förhoppningsvis, så lär sig min kropp nu och att jag till och med kanske efter graviditeten kan dra nytta av den erfarenheten! Jag hoppas det.

Igår blev det att ta resten av städningen, då jag mådde mycket bättre. Sedan blev det fotboll och middag för Björns bror,svärmor och hennes sambo! Mycket trevligt. Tror alla blev riktigt trötta efter maten.. Vi låg allihopa och halvdegade  i soffan till Robinson efteråt. Det är så det ska vara!

Nu vid ett ska vi till Nättraby, för att äta middag hos mor och far. Sedan blir det husvisning i Nättraby efter det! Vi får se om det är någon som faller en i smaken!! ^^
Ikväll kommer även syster hem till karlskrona! Ska se till att träffa henne i veckan med. :)

Duschen nästa!

Take care.

Tungt.

Btw.. får jag klaga lite? Jag vill bara att de här sista veckorna ska gå snabbt. Jag orkar inte vara gravid längre.
Jag mår illa, har ont i magen, jag kan ofta inte andas. Allt som händer i min kropp nu känns jobbigt. FÖRUTOM ATT VÅRT KÄRLEKSBARN MÅR BRA, NATURLIGTVIS. :)
Men allt är så tungt. Allt tar så mycket längre tid nu. Jag har gått upp 10kg än sålänge.. Och jag har 10v kvar. Undrar vad det slutar på. Det är tungt och ansträngande för kroppen att gå upp så mycket, på så kort tid.
Nu är det säkert några som tror, bara för att jag klagar av mig lite att jag skulle ångra mig. Och det kan jag säga, att det skulle jag aldrig för något i världen göra. Men det klart det är ansträngande att vara gravid. Mer än många tror.
Nu har ni fått svar på det med.

Usch ja nu ska ta hand om mig själv och ta det lugnt.

Take care.

Fredag.

Modevisningen igår var väldigt bra. Var väldigt snyggt gjort. :)
Alltid lika trevligt att träffa Isabelle med, naturligtvis! Tack för biljetten, vännen.
På hemvägen var jag väldigt kissnödig, helt galet, eftersom jag sparat mig under hela visningen... och toaletten på konserthuset, var inte ens att prata om. Alldeles för mycket folk... Så jag började gå vääldigt snabbt hemmåt. Vilket jag inte skulle gjort. Så fort jag stressar, så kommer förvärkarna och sammandragningarna. Ojojoj. Det var inte nice, när jag visste att jag skulle kissa ner mig om jag saktade farten. isch. Väl hemkommen var det ju inte lika skönt att gå på toaletten. Ont gjorde det bannemej. Ja efter att ha hållt inne på det någon timme så kan det göra ont att få ut... Jag kan liksom inte hjälpa till på något sätt, för då känns det som att knodden är påväg ut. :o
Sammandragningarna satt i sig ett tag till. Gick till sängs, och blev av med dom. Skönt! Det är en sån hemsk smärta. Hela magen knyter sig liksom.

Ja jag vet. Roligt samtalsämne men kände att det var nödvändigt. ;)

Uppe nio idag, ätit lite frukost. Tänkte börja städa direkt efter, men kroppen tillåter ej. Får vila ett tag, för att sedan hoppas på att den är med sammarbetsvillig. ^^
Nu ska jag vila till tvn.

Take care.

Vila i frid.

Först och främst, vill jag bara säga; Vila i frid farmor. <3
Hon togs ifrån oss igårkväll efter lång tid av kämpande. Ett år av turbulens har nu satt sina spår.
Både en känsla av lättnad och naturligtvis sorg.
Lättnad, för att inte längre se henne lida.
Tack för att jag fick dela en så lång tid med dig.
Nu får du träffa farfar igen, och nu kan du äntligen gå igen. Det måste vara obeskrivligt.






Idag har jag varit hos barnmorskan och gjort en glukosbelastning. Var inte så illa som jag fruktat.
Ingen diabetes här inte, bra järnvärden och vårt lilla pyre mår kalasbra.
Hjärtslagen låg på 144 och sf-måttet låg på 31. Och det var tydligen ganska stort. ;)
Efter det blev det en lång och välförtjänt frukost med frallor.

Nu ligger jag och vilar en aning. Ikväll ska jag och Isabelle på modevisning. Ska bli roligt attse, speciellt när syster stylat en frisyr. ^^

Tack för dom fina kommentarerna. :)

Och vad kul att du även hittat hit svärmor! Om du inte hinner se här innan, så kommer ett mess att skickas iväg snart!
Det var en liten, beige-randig pyjamas med Baby-tiger från nalle puh på. Supersöt!
Jag kan visa dig när du kommer påmiddag på lördag! :)


Take care.




Onsdag.

Underbart väder idag igen! Termometern står på hela 14 grader! Visserligen i solen, but who cares? ;)

Måndags blev dte ännu en dag med systern, tv och mys. Så skönt att ha bil nu... Känns mycket friare. Det hade ju blivit så mycket mindre vistelse hemma i nättraby, mycket dyrare handling och handling varannan dag. Jag klagade absolut inte innan heller. Vi klarade det naturligtvis jättebra. Men känns så skönt.

Igår blev det först staden med Malin runt elvatiden. Vid halv ett mötte jag Johanna från Broby, för en fika på stan och sedan naturligtvis en runda i alla affärer. ^^ Det inhandlades en tunika, som jag blev väldigt nöjd med! Sedan inhandlade jag lite bebis saker som: en superfin body, med tillhörande mössa och även världens finaste pyjamas! Jag älskar det!!
Sedan skulle jag köra hem johanna till hennes mormor och morfar på mariedal. Där hon nu bor under några veckor då hon har praktik i staden. Vi körde inom citygross en sväng på vägen... Sedan bar det av hemmåt.
Väl hemma, blev det film och matlagning med Börne!
En perfekt avslutning på en perfekt dag! Tack alla inblandade.

Idag har det varit en lugn förmiddag, för att sedan möta Vickan och Anna på stan, för att handla present åt syster som fyller nästa lördag! Hoppas vi hittar något perfekt! ^^

Imorgon blir det Mvc, med start klockan åtta. Jag ska göra en glukosbelastning. Det innebär att jag ska dricka ett stort glas med sockerlösning.... sitta och vänta ett par timmar, för att sedan se om jag har graviditets diabetes. Då får jag sitta där och läsa tidningen eller något. Inget jag ser fram emot direkt, men det är ju bra att det görs! ^^
Sedan har jag tid till barnmorskan... Lyssna på hjärtljuden osv. :) Något jag ser betydligt mycket mer fram emot!
Förresten så får jag varken äta eller DRICKA något efter klockan 24 inatt. Det kommer bli väldigt tufft, eftersom jag dricker mycket under natten. Men det löser sig alltid! ^^

Med svar till Hanna: Okejokej. Men jätteroligt att du läser! Så fortsätta gärna med det! :)

Och svar till om jag är rädd för förlossningen: Alltså, jag är en sådan person som är väldigt rädd och nojjig i allmänhet. Men ska jag vara ärlig, så har jag inte tänkt på förlossningen alls. Jag tänker på före och efter, men aldrig under. Och jag både tror och hoppas att det kan bli min räddning. Klart att de sista veckorna kommer bli väldigt tuffa och oroliga... Men just nu är det väldigt lugnt. :)

Take care.

<3

Idag är det bara 80 dagar kvar! Jag har alltså redan gått 200 dagar!
Det bara springer iväg. :D

Söndag.

Igår blev det en mycket mysig dag hos familjen Ödman. Det blev god mat och efterätt... lek med lilla Hannes och presentöppning. :)  Efter det bar det av till Nättraby, för att fira Vickan. Med sex tjejer, kan det inte bli annat än en massa prat och skvaller. Mysigt!

Idag har det blivit en runda till Nättraby igen, för att umgås med syster. Det blev film sedan en sväng till citygross.
Nu är jag hemma och har varit i 4 timmar. Hunnit göra god mat, bestående av "minutbiff", ris, bearneise-sås, vitlöksbröd, vitlökssmör och grönsaker. Det  blev ganska lyckat. Gick ner gott och väl i alla fall!
Blivit en massa tv med, som singing bee, whipeout och nu BECK. Slökollar lite, då jag sett denna film ett ex antal gånger.^^

Knodden sparkar och står i som vanligt vid den här tiden och när jag ligger i denna ställningen, som alltid vid datorn eller tvn. Annars är h*n väldigt lugn, vilket kan vara ganska skönt. ;)

Nu blir det kanske någon kanelbulle. Mmm.

Take care.

v29.

Jaha, idag har jag gått in i v29. Känns toppenbra. ^^
Så nu är jag i graviditetsmånad 8 och kalendermånad 7. Räknar lite konstigt, så det kan vara lite klurigt att räkna ut.

Var som sagt på begravning idag. Den var väldigt fin. Och som svar på "Anonym", som kommenterade det förra inlägget, så kan jag svara att dte inte var någon fara. :) Jag känner inte Börnes mormor, utan bara följde med och stöttade honom och hans familj. Så jag blev inte särksillt ledsen, utan mer fundersam. Det klart det var sorgligt, men absolut inget vårt barn tog skada av. :)

Och Hanna som kommenterar... Det är sjukt kul att du gör det, men vem av alla hannor är du? ^^ Måste ju kunna svara på dina kommentarer ju. :)

Ikväll har vi varit hos Björns syster och kollat på Lets dance och ätit lite gott.. Mysigt var det allt. Björns syster från Göteborg är ju hemma nu med hennes pojkvän Lars och brorsan Daniel som bor i svängsta. Så vi åkte till deras äldsta syster, allihop och hade det mysigt. Blir ju inte så ofta när man ses så sällan.

Och imorgon blir det först fotbollsmatch som vanligt och sen kalas för hela slanten. ^^ först för Lizette och Daniel sen för Vickan som inte var hemma den åttonde på sin födelsedag. Ännu en händelserik dag. :)

Nae, nu är jag väldigt trött...Ska försöka sova, om knodden slutar sparka och kan lägga sig till ro någon gång och sova h*n också. ^^

Take care.

Underbara väder!

Det nalkas vår.

Sitter nu i soffan med balkongdörren öppen. Jag hör hur fåglarna kvittrar och känner en skön vind. Kan det bli bättre? Det är tveksamt!

Funderar på att gå upp på stan en liten, liten stund för att se om jag kan hitta något att ha på mig imotgon. Imorgon blir det begravning. Den är för Björns mormor. Usch, tycker begravningar är lite läskiga.

Det känns så tråkigt att hon inte ens hinner träffa vårt barn. Men det får dom väl göra någon gång framöver i himlen eller så. Man kan ju hoppas.

Sedan blir det storhandling. Ingenting i kylskåpet, så det känns nödvändigt!

Blir även middag hos Börnes mor. Kanske blir det en liten promenad med. :)

 

Take care.


Onsdag.

Det har inte hänt så mycket sedan helgen, så därför väntade jag med att skriva i hopp om något roligt skulle dyka upp, men icke!

Måndag skulle bestå av storstädning... Men då låg jag sjuk men illamående, magont och lungorna som gjorde riktigt ont. Så det fick vänta..

Tisdag blev en städdag ist. :) Vår stora garderob är nu riktigt fin och fixad... Rensat ut en massa kläder och som till min förvåning blev halva garderoben. (Inte likt mig, vill aldrig göra mig av med något... men ifs så ska jag spara allt jag "slängt" ut i en svart sopsäck på vinden. Känns därför inte så tungt.)
Sedan kom syster, lagade lite mat och hon plockade ut lite kläder hon ville ha ur sopsäcken. :) Sedan blev det även städning av toan och vardagsrummet. Sedan blevdet inte mer.. haha

Idag blir det ist att göra resten av städningen...men det kan vara ganska kul. I alla fall efter resultatet.
Sedan ska jag och börne ragga present till hans syskon... och efter det ska vi till mormor i ronneby, för att visa upp stora magen och fika. ^^ Hon måste ju se mig innan förlossningen också ju... Har inte träffat henne sen i höstas annars. Det går långt mellan varven, men ska bli mysigt.
Mycket mer händer inte, men det räcker gott och väl.

Kanske, kanske händer något annat kul i veckan som kommer senare. Who knows? ;)

Take care


Helgen över.

Jaha, nu är även helgen över. Den går alldeles för snabbt.
Ja, jag kan faktiskt tycka det... Jag som inte jobbar allt förmycket nu, dvs inte alls, borde ju inte bry mig...
Men det stämmer inte. Det är alltid något visst med helg. Känslan är total.

Fredags började iaf med en fika på 1344 med Emmelie, Nina och Fi. Trevligt att träffa er igen! Sedan blev det stan med syster... och ja, då blev det en vår/sommar jacka eftersom ingenting passar längre. Kan även ha den efter förlossningen, för den kan vara lite stor. ^^ Sedan  blev det hem och umgås med min karl.

Lördag blev det först att sticka ut till Rosenholm med Malin, för att kolla på hennes pojk som spelar fotboll. Det var kallt blött och blåsigt, så efter en stund bestämde vi oss för att sätta oss i bilen och snacka lite skit. Nice.
Efter det, åkte vi hem, bytte om och åkte och kollade på när Börne spelade match. Alltid lika underbart. Han är bäst min karl. Han är sjuk på plan! Så en liten stolt "fotbollsfru" är jag allt!
Vi åkte direkt till systemet efter det, för att köpa vin ocg grejer till maolin och Nina. Själv blev det alkoholfritt jordgubbsvin. DET ÄR GOTT!
Hem och käka lite snabbt för att sedan åka och fira nina som fyllt år. Åkte hem runt tolv för att sova. :)

Söndagen (idag) åkte jag hem till Mor och Far runt ett. Hämtade upp Elin för att sedan bege oss mot Skopunkten... Hitta ett par gympaskor ( Nu får jag slänga mina älskade puma, som jag haft sen 7-8 i grundskolan... De har nu gjort sitt och det känns jobbigt) och sen hittade jag ett par vår/sommar skor. Riktigt nöjd.
Sedan blev det hem till nättraby igen för lasagne. Ojojoj säger jag bara. Efterätten bestod av kladdkaka.
Nu är jag hemma igen, efter körningen på e22:an och världens tätaste dimma.
Mycket skön dag som gått ALLDELES för fort.

Nu ska jag och börnis snart kolla på Andra avenyn, som vi missade i tisdags.
Och nu vet ni ytterligare vad som händer runt hela mitt liv. :D

btw. Bebis sparka hela tiden mot mitt revben, som gör sååå ont och är riktigt obehagligt. Lider även idag av foglossning och att ligamenten stramar som bara den... Även ont i lungorna. Så nu har jag även klagat av mig endel... Kändes att det behövdes! ^^

Take care!


:D

När jag vaknade imorse, var ja på gott humör... sedan var det som om blixten slagit ner. Oj vad allt blev tråkigt!
Rastlös och dann. Men när min börnis frågade om vi skulle åka och handla, ja då blev allt mycket roligare!
Jag vet, väldigt konstigt! Vi åkte till City gross, köpte massa god mat och GLASS! Ååh, varit så jävla sugen på glass en längre tid! Så det blev superknäck med hasselnöt-sås. Yummie.
Efter handlingen, har jag dammsugat lite & legat här och kollat på Rena rama rolf. ;)
Blir snart mat, pasta-sås och pasta, bestående av champinjoner, tomat, zuccini och paprika och chili creme freisch. INTE ILLA! ^^

Nu sparkar knodden livligt där inne. :) Igår så sparkade H*n så hela magen flyttade sig. Det var liksom som någon hoppade på min mage, fast på insidan. Det är så mysigt. :)
Sen när jag ligger vid datorn i soffan eller kollar på tv, så ligger jag på sidan. Det tycker nog inte knodden är så skönt, för då börjar det sparkas hej vilt!

Kanske blir det mer Rena rama rolf, eller blir det lite yatzy på nätet? Det återstår att se.

Take care.

90 dagar kvar! <3

Jaha, har inte skrivit på nästan en vecka. Tyckte det var dags igen.
Resten av helgen bestod av jobb och middag hos mina föräldrar i Nättraby.
Måndag? Vågar inte svara på vad jag gjorde.
Tisdags var vi på annebo och fixade med Lill-Ödmans present eftersom han fyller nästa tors. Sedan bar det av till Sanne i sjötorp. Matlagning och film. Precis i min smak!
Onsdags var jag först på stan med Isabelle :) Blev ett par timmar där och lite shopping. Efter det var det bara att hämta bilen för att åka till Sanna på fika. ^^ Hem efter ett par timmar för att köra Börnes dator till Johannes och ännu mer fixning av Lill-Ödmans present. :)
Sedan blev det korv ocg potatismos. Yummie.
Idag blir det storhandling och antagligen lite städning. Behöver rensa ut och städa vår garderob nu. Sån man säger och gör grymt långt efter. Men det måste verkligen bli av nu.

90 dagar kvar till Bf idag. (beräknad förlossning)
Känns mer än bara bra.
It feels lovely!

Nae nu blir det frukost.

Take care

RSS 2.0