En dag närmre Julafton.

Idag är det fredag, vilket innebär 6 dar kvar till Julafton.
Snön ligger vit och klar, men ingen speciell julkänsla för det. Jag saknar då man var liten och räknade dagarna ett helt halvår innan. Nu har bara månaderna sprungit iväg.. och vi är fortfarande i september i mina ögon. Det går alldeles för snabbt. Och julkänslan som försvann, eller i detta fallet inte ens kom... har nog lite med julkalendern att göra. Tyckte vi att julkalendrar som årets, var bra när vi var små? Eller höll dom bättre klass, för sisodär 12-13 årsen?
En storfavorit, är fortfarande mysteriet på greveholm. Jag kom på att jag hade den på dvd igår.. så jag får nog kolla på alla 24avsnitten innan julafton. Den är nästan lika bra nu som då.
Otroligt.

Idag blev det till att köpa en sistaminuten julklapp till Hannes, som han ska få imorgon, eftersom de åker till skåne iår. Melvin ska få pengar... och egentligen är det Gunvors kalas imorgon, eftersom hon fyller år. Så idag har det även köpts present till henne.
Ska bli mysigt att träffas imorgon igen. Lizette och Lars har kommit ner.. och är här till efter jul. Och dte blir ju som lilla julafton imorgon... eftersom småkillarna ska öppna julklappar från varandra.

Söndag ska jag, börne och självklart lillprinsen åka ut till mina föräldrar. Vi ska baka julgodis, lyssna på julmusik och dricka glögg... Det låter som en bra dag för att få igång känslorna. Hoppas.
Vi kanske ska ut lite tidigare för att åka pulka.. :)
Jag älskar att åka pulka.. och för två årsen när jag och Börne blev tillsammans, sa vi att vi skulle åka... men det blev aldrig av. Förra året kom snön väldigt sent.. eller ja rättare sagt tidigt iår.. runt februari.. då var ju jag gravid i 6e månaden.. och då kändes det inte okej att åka.. Men nu måste vi ta tillfället i akt. Mysigt!!

Måndag kommer min syster hem... så det blir till att träffa henne. Var ju ifs bara en veckasen då vi såg henne sist. Men det är alltid roligt när hon kommer!

Tisdag.. ska jag nog träffa systrarna...och kanske ut på stan med Li och Sarah.

Onsdag blir det mys med mina älsklingar. Med lite julfirande ensamma.

Julafton.. ska vi till Börnes bror med fru och fira där.

och Juldagen ska vi fira hos min familj.

Kommer bli jättemysigt ska jag säga er!

Första Julen borta. Jag har ju alltid varit med min familj. Känns konstigt, men jag tror det kommer gå bra. :)

Låter så konstigt när jag säger att mina föräldrar och mina systrar är min familj, samtidigt som Börne och Noah är min familj.
Ja jag har lyckan att ha två fantastiska familjer.
Min äldsta familj som jag alltid haft och kommer alltid att ha.. och min nya familj som jag även vet att den kommer att vara föralltid.. Bra va? :)

Just nu sover Noah. Han har sovit lite oroligt ikväll. Vaknat till och börjat gnälla var femte minut i ca två timmar. Men nu sover han som en gris iallafall! :)
Han har ätit lite dåligt de senaste dagarna.. ca 3 mål på dan och ett på kvällen, då vi ska sova.
Men det är väl så ibland antar jag.. Hoppas han blir gladare för maten snart..
Han håller på att lära sig krypa. Förstår ni min lilla kille ser ut att krypa snart. Helt otroligt.
Om han ligger i babygymmet och ser någon leksak han vill ha som ligger 3m utanför så ålar han sig ditåt på 2sek. Ja min lilla kille håller på att bli stor.
Han står även upp själv med hjälp av vårt bord i vardagsrummet. Galet.. Idag stod han i 5 minuter.. med två knäböjningar. Jag har såklart mina händer runt honom i luften... då han skulle ramla. Han är så himla fin.

Björn är på bio med killarna. 2012. Absolut inte min sorts film, så jag sitter hemma och kollar på en film på femman. Riktigt bra fakriskt.
Kanske ska spela lite wii efter? orkar jag det?
Vi fick tillbaka Björns Wii som han lånade ut för några årsen. haha.
Har stått och spelat sen igår i princip. Hur sjukt kul som helst.
Jag spelade Tennis med Björns bror igår och har sån fruktansvärd träningsvärk i mina armar. Haha. Hur kan man få träningsvärk av ett tvspel? Det är NICE!
Idag har jag och Börne spelat massa bowling, tennis och golf. Jätteroligt!

Just nu önskar jag bara att festen de har över oss ska sluta.. Dunkande i golven och klackar i trapporna. Det suger ganska hårt... särskillt när de har fest 3-4 dar i veckan. Jaja de går förhoppningsvis snart ut.

Jaja nu blev det ett långt inlägg..

Take care.






Kommentarer
Postat av: Linda Bowin

Jag håller me dej, förr längtande man verkligen till julen och gick o räknade ner dagarna. Nu går tiden alldeles för fort o jag tycker inte d känns som att d e julafton om nåra dar bara..även att alla julgrejer e uppe, alla julklappar ligger under granen o väntar osv..

2009-12-19 @ 08:59:53
URL: http://lindabowin.net
Postat av: Liii

Ååh vad duktig han är lilla Noihs! Står upp och allt ju! :D

2009-12-19 @ 19:45:02
URL: http://ligustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0