Rösta!

Jag är men och tävlar på Nelly.com.
Här är mitt ljuvliga bidrag.
Så rösta, rösta rösta. Den är en solklar vinnare. ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Torsdag.

Idag är jag fruktansvärt trött. Igår efter träningen så var jag hemma runt sju och det var nästan så att jag gick och la mig direkt. Men jag kände att det inte var så smart, då jag antagligen hade vaknat runt tre eller sovit länge men fått en sjuk huvudvärk som idag då.. och när jag sover förlänge så går inte huvudvärken att bota med ibumetin inte. Så jag valde att tvinga mina ögon vara öppna.
Det var helt okej program på tvn igår så det blev lite lättare.
Jag somnade tillslut runt halv elva och min man väckte mig vid åtta imorse. Jag har nu varit vaken i 2,5h men är fortfarande inte vaken. DET ÄR INTE OKEJ!
Okej, jag sover ju inte helt.. så jag kan ju ta hand om Noah, men det är tusan på gränsen. ;)

Nu tar Noah en nap och jag tänkte lägga mig med honom, men då hade det bara blivit värre.. Så nu sitter jag här. Borde göra mig iordning och klä på mig för att ta en promenad till affären efter lillkillen vaknat. Då kanske man vaknar till lite själv? Men jag är så himla trött. Men ut, det ska vi!

Imorgon så kommer Elin, Jennie och Sanna på besök. :) Det blir Let´s dance finalen och mys! Det ska bli jättetrevligt då vi inte hinner umgås så ofta! Sen i helgen blir det kalas då min syster fyller 19.
Vi ska även se till att umgås bara familjen någon av dagarna. Kanske någon tripp någonstans eller bara mys hemma med någon promenad och god mat. Det är frågan det där. Men det löser sig alltid. :)

Nej nu borde jag ta en kalldusch eller dricka lite kaffe. Vi får se vilket som faller mig i smaken.




Love love love love love love love love love love love love love love.



Love love love love love love love love love love love love love love.




Take care!

På bättringsvägen!

Det känns som om Noah bara blir bättre och bättre. Så himla skönt. Men hans humör går fortfarande upp och ner. Han är superglad någon timme sen blir han jätteledsen en stund.. sen glad.. och ja ni förstår. Han vaknar också ganska mycket under nätterna.. men nu handlar det inte om att han vaknar av hostan, utan av att han är ledsen och inte vill sova. Oftast blir det runt elva-halvtolv.. precis innan vi hunnit somna. Igår vaggade jag honom i ca 1h innan han somnade om. Iförrgår var vi vakna i 3h under natten. Det är väl mycket som händer nu under utvecklingen. <3


Björn håller med på att bli frisk. Men han är fortfarande hemma och vilar.. då han inte är helt återställd.
Även min förkylning blir bättre och bättre. Riktigt skönt.

Helgen har varit så lugn man bara kan drömma om. Jag blir dock rastlös när något inte händer.. men jag tror den här helgen har varit nödvändig!


Nu ligger lillkillen och sover. När han har vaknat så ska vi masa oss upp till försäkringskassan och hacka på dom. Nu måste jag ta tjuren i hornen och begära mina jävla pengar. Jag blir så trött på det här. Har varit så jävla många turer med det här.. men nu måste det vara över. De försöker blåsa mig... det är jag övertygad om!

Efter det så ska vi ta en liten promenad och även handla lite för dagens middag.

I veckan ska vi försöka träffa lite vänner till mig.. Om vi som sagt hunnit bli friska. Sen kanske liite träning?



Ja som ni ser har jag inget vettigt att skriva nu heller, men jag kände att jag måste hålla igång för att inte försvinna härifrån igen. ;)

Take care.


Fortfarande sjuka.

I måndags var vi som sagt på Bvc. Det var ett läkarbesök och allt gick bra. Hon lyssnade på hans lungor och det lät jättebra!! :) Hon hörde ju honom hosta som en galning och hon antog att det var RS, men var inte riktigt säker. Men eftersom det inte lät något i lungorna så menade hon på att han haft flera olika förkylningar istället för en och samma. Han har ju varit sjuk i över 2 månader och han har tydligen fått en ny förkylning när han hållt på att bli av med den andra... Det innebär att vi inte ska träffa några förkylda, varken barn eller vuxna bara för att han ska få en chans att bli frisk.
Vi ska väl egentligen vara själva nu den första tiden med bara för att se om det kan försvinna. Lilla gubben.
Dagarna går någorlunda. Vissa dagar är han jättepigg men det finns narturligtvis vissa dagar han är jätteledsen.. Men det värsta är under nätterna.
Han fick hostmedicinen "Mollipect" utskriven men den spyr han bara upp så det fungerar inte.. Inte än sålänge iallfall.
Men annars såg allt bra ut i måndags. Lillkillen väger numera 9380g och är 75cm lång. :)

I dagarna har det därför inte blivit något speciellt. Jag har försökt storstäda, vilket tagit tre dar istället för 4-5h. Men klart blev det iallafall! Björn har varit/är också  sjuk så jag har haft två killar att ta hand om + hushållet. Men nu har även den eländiga förkylningen drabbat mig. Sjukt snuvig så jag knappt kan andas, men iövrigt mår jag bra. :)

Eftersom det inte hänt så mycket mer så finns det inget speciellt att berätta.
Så det får vara tills det hänt lite mer. :)

Take care.

Ps. Jag har världens finaste familj. Jag kunde inte önskat mig något bättre. Ds.


Jobbig natt men en mysig morgon.

Natten har varit jättejobbig. Noah´s förkylning blir bara värre och värre. Kändes som om den lugnat ner sig och att den skulle stanna nere. Men inte.

Inatt så fick vi gå in ca 10 gånger till Noah och stoppa in nappen, ta upp honom och mysa.
Vi tog in honom några gånger till oss så han bara somnade till för att sedan lägga in honom igen. Jag får nämligen ingen som helst sömn om Noah sover på min arm + att han blir så svettig att det rinner. Lilla gubben. Så nätter som den här finns inte så himla mycket att göra. Bara gosa.
Näsan rinner väldigt mycket vissa dagar, så man får torka var femte minut... vissa dagar rinner den inte alls. Det täpper till så han inte kan andas. Usch lilla gubben. Han har varit såhär i ca 2månader nu. :/ <3

Helgen har varit skön men hektisk. I lördags blev det som sagt fotboll vid lunch. Kan inte säga mer än att jag hatar domarna och inser att de gjorde fel trots att jag inte kan alla regler. 
Nog pratat om det. 
Efter det så mötter jag upp min syster och Noah på stan. Blev en väldigt stressfull shopping, men blev bättre än väntat! Sen hem till Nättraby och göra sig iordning det sista innan det blev middag och melodifestivalen i huset bredvid. Vi firade ju världens bästa Vickan som fyllt 20. En riktigt lyckad kväll.

Igår började dagen med att sätta ihop det sista på bokhyllan. Det var ett jävla skit, som tog 2dygn att sätta ihop. Men det blev iallafall bra. Sen kom min far och skulle fixa det sista i Noah´s rum. Det blir så fint. Nu ska vi bara sätta in allt i hyllan osv. Sen är det helt färdigt. :)
 
På eftermiddagen så gick vi bort mot björkholmen för att fira Noah´s farbror Daniel. Blev god fika där innan syster kom och hämtade mig och det bar av till friskis. Ett tufft pass men så himla skönt när det är färdigt. Liiite träningsvärk än sålänge. Jag hoppas det inte kommer mer då vi ska träna ikväll igen. Bättre om allt kommer imorgon istället. :)

Som sagt så har morgonen än sålänge varit väldigt mysig. Vi myser till max och han är relativt pigg nu.
Om några timmar så ska vi iväg till Bvc för en läkarkontroll. (Rutinkontroll). Det ska bli spännande och se hur mycket han gått upp sen sist, då det var över en månadsen vi var där.
Ikväll blir det som sagt träning. Min favoritkväll är ju ikväll med mina favorit program på tv. Det är nice.

Nej nu ska vi mysa vidare. 

Take care.
 


Nystart?

Ja nu var det ju ett bra tagsen jag skrev här sist. Mina tankar har gått fram och tillbaka på om jag ska släppa bloggen helt eller om jag ska börja om igen...
Jag har fått lite pikar om att jag ska börja skriva igen. Jag kanske borde ta tag i det? Inget jag kan lova, men just nu känns det faktiskt bra!

Noah växer så det knakar. Han är så fruktansvärt snabb på att krypa och han är på allt och lite till. Han har ju krypit ett bra tag och han har ju även ställt sig upp med stöd väldigt länge. Han springer runt som en dåre runt bordet om han får hålla i sig. Men när jag håller i hans händer så handlar det om lathet. Då sätter han bara sig ner eller så drar han upp benen så han sitter i luften.
Han är enligt oss, väldigt smart. Han vet  vad man menar när man säger "Låna", om han då håller en leksak i handen så räcker han den åt oss. Han säger Mamma ganska ofta men det blir fortfarande "mamammma" vissa stunder. Han har även sagt pappa ett fåtal gånger, men där blir det väldigt mycket "Papppaa". Han är så otroligt faschinerad av sin kusin Hannes som är 2.5 år äldre. Hannes tycker det är jätteroligt och gör sig till för att verka extra tuff. ;)

Lillkillen fick sin första tand för någon månadsen.. men nu har även den andra spruckit upp och han biter snart hål i mina fingrar, då jag ska känna om det är fler påväg. Man får verkligen passa sig.
Han har fått sitt egna rum nu. Vi tog ut allt som var i datarummet och fixade iordning därinne. Nu är det snart klart och det är så skönt, både för honom och för oss . Han sov väldigt oroligt när han sov hos oss och vi likaså. Vi kunde inte ligga och prata i sängen förens han ryckte till, vi kunde inte ens öppna dörren tills sovrummet. Men nu sover han jättebra och vi med. Vi har babyvakt då det ligger både toalett, hall och vardagsrum mellan våra rum. Vi hade hört honom i vaket tillstånd men inte om nätterna, men det fungerar jättebra. :)
Han ska ju snart få en kusin till, vilket vi bara går och väntar på nu. Hon är beräknad i slutet av april, så lagom till försommarn får vi förhoppningsvis mysa med en ny liten bebis. Underbart. Det är inte så att man blir sugen igen. ;) Men det dröjer några år!...
Ja jag vet inte om det hänt så mycket mer sen sist?


Snart kommer min syster hit och ska ha Noah i någon timme, då jag ska kolla på Björns fotbollsmatch. Efter det blir det en runda på stan och leta lite presenter. Fast vi vet i princip vad vi ska ha. Ikväll blir det kalas för världens bästa Vickan, som fyllde 20 i måndags.
Imorgon börjar dagen med att hämta min far i Nättraby för att åka ut till cheapy osv och köpa det sista till Noah´s rum.
På eftermiddagen ska vi på kalas hos Noah´s farbror Daniel som fyllde år igår. Kvällen förväntar sig träning!


Take care. 


RSS 2.0