Sjuka Noah. :(

Idag är Noah sjuk. :( Han har varit snorig som sagt, men idag har han feber också. :/ Han brukar ligga på 36.5 men idag hade han 38.1. Han verkar inte må så dåligt av det, mer än att han är tröttare än vanligt... men han verkar inte ha ont eller något liknande. Lilla gubben. Så idag blev det ingen babysim för vår del. Jag hoppas det går över snart! Usch. Älskade lilla gubben. Men det är ju så otroligt skönt att se att han inte lider iallafall. :) Just nu ligger han i babygymmet och leker som vanligt med alla hans fina leksaker. :)

Jag har som många andra höstar en liten höst"depression". Jag är ju absolut inte mer nere än någon annan nu under hösten... men man märker verkligen att det är höst. Jag äter jättedåligt nu om dagarna.
Det brukar jag göra periodvis under hösten. Förrförra hösten åt jag inte pga. all stress. Blev i princip utbränd sista hösten i skolan. Kunde inte äta alls.
Förra hösten kunde jag inte äta pga illamående under graviditeten och ja naturligtvis lite höstdepp... Detta året är det väl det mörka vädret som inte gör mig hungrig.
Jag äter väl lite, men absolut inte som jag brukar...
Jag märker det verkligen på mitt hår. Konstigt nog. Under de här perioderna tappar jag otroligt mycket hår.
Nej jag borde ta mig i kragen och börja äta ordentligt igen... Men det är lättare sagt än gjort.
Om det håller i sig så länge som till jul, blir liksom julhelgerna min räddning. För då går det inte att avstå från maten. :) Dumma mig! Om jag inte äter bra så blir dte ju ännu värre med min trötthet än vad det är nu. Och tröttare än vad jag är nu, kan jag faktiskt inte bli. Det går inte... jag behöver vara relativt pigg nu när vi har Noah att ta hand om. Men det gör jag riktigt bra trots tröttheten tycker jag. :)

Jag vill bara säga att jag är så otroligt stolt över vår fina son. Han lär sig nya saker hela tiden. Utvecklingen för varje dag är fantastisk. Jag skulle inte kunna bli lyckligare på den fronten. Han är underbar.
Hans skratt gör mig svag.


Take care.

Jävla pissdag.

Yes dagen har varit jobbig. Rent ut sagt. Det började ifs redan inatt. Gick och la mig i skaplig tid, för att gå upp ganska tidigt i morse, då det stod städning på schemat. Jag går och lägger mig med magont 29 kvällar i månaden, men inatt var det en kväll utan magont!!. Men nu höll ju inte magontet mig vaken, utan alla jävla tankar. Låg och vred mig ett par timmar för att sedan ge upp och kolla på tv ist.. Men då somnade jag tydligen. Konstigt det där, med att inte kunna släppa tankar när man vill... det är sick! Men därför blev det inte så många timmars sömn.. och då vaknade jag antagligen på fel sida...

Städat sen åtta i morse och slutade sisodär vid femtiden. Trots det långa passet, så känns det inte speciellt rent. Inget har gått som jag velat alls idag. Men antar att vissa dagar bara är sånna. Det är piss iallafall.
Noah hade antagligen ont i magen och var övertrött ikväll, då han inte sovit speciellt länge under dagen. Så han gallskrek ett bra tag, innan han somnade gott i sin säng med lite puffande i rumpan. Lilla killen.

Nu ligger jag i soffan med filten uppdragen över öronen. Kollar på idol och tog precis en snus för att kunna slappna av. Jag är fortfarande väldigt nere men förhoppnings blir det bättre med en natts sömn.
Imorgon vankas det en massa bus och mys, med min förhoppningsvisa, pigga, lilla älskling. :)

Nej nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv.

Take care.

Snoriga Noah.

Yes. Vår lillfis är lite snorig. Är okej om dagarna, men när han ligger och sover om kvällarna, så får jag in och titta till honom ibland. Låter som om han inte får luft. :/ Trots att vi hissat upp hans säng.
Den har väl egentligen varit upphissad så i några månader även mellan förkylningarna. Kanske till och med i hopp om att det skulle förebygga förkylningarna. Men det visar ju sig att dte uppenbarligen inte fungerar.
Men förövrigt är han ganska pigg. Igår var han visserligen gnällig, större del av dagen. Men idag är han lika glad som vanligt!

Idag blir det fönsterputsning, för att få det julfint nu när pyntet ska upp. Hoppas bara det inte blir emr sol än var det redan är.
Men Börne är ute och övningskör.. så jag ska vänta tills han kommer hem så vi kan hjälpas åt.
Tvätta fönster är nog det trågigaste som finns. Jag tror inte det finns något värre. Det är t.o.m värre än att diska. Då vet ni kanske vad det betyder.

Imorgon blir det storstädning för hela slanten. Extra noga nu, när det är jul. Ska även sätta upp allt julpynt. Eller ja, det vi har iallafall. Vi har inga tomtar eller liknande, utan mer ljuslyktor och fönsterbelysning osv. Men det kommer nog bli bra. :)
+ att Noah blir hela 6 månader imorgon! Det är så otroligt vad tiden går fort. Nästan lite för fort. Men det gäller att ta vara på den lilla tiden vi får tillsammans. (Då han växer så himla snabbt).
Men det har garanterat varit de underbaraste månaderna i hela mitt liv.
Det går inte att beskriva.

Lördag ska min far komma in med sin speciella borr och hjälpa oss att sätta upp den ena stjärnan i fönstret som hänger och sen Noahs sänghimmel, som han fick i doppresent. Jag vet det är kasst, att vi inte gjort dte tidigare. Men vi har försökt och försökt... men inser nu att vi behöver hjälp. :)

Förresten så ska börne hjälpa mig med bilderna, då han trodde sig veta vad problemet låg. Så ni får vänta ett litet tag till.

Nja, inget speciellt roligt inlägg. Men det här får bli så idag. :)

Take care.

Kära Winnerbäck!

Kära, kära, kära Lars Winnerbäck!
Konserten igår var som alla andra gånger. Underbar.

Isabelle kom till mig igår vid halvsju tiden. Vi körde utåt mot arenan för att vänta på att lasse skulle börja. Vi var där strax innan sju.
Vi stod och väntade i en timme, sen började förbandet. Helt okej faktiskt. Andreas <3 grega?. Det var som sagt helt okej, men jag känner alltid att förband är så överskattat. Man kan liksom inte njuta av det, utan bara väntar på att konsertens huvudperson/personer ska börja.

Vid halv nio drog Lasse igång. Jag måste säga att det var en besvikelse till en början, då publiken inte alls var på topp. Inget fel på Lasse alls, men alla stod bara så stilla. Inte ett ljud. Efter några låtar kom de igång och jag likaså. Inte så kul att stå och digga helt själv av tusentals? "åskådare". Men men vad gör man inte.
Det spelades både nya och gamla låtar. Några av mina absoluta favoriter. Saknade Kom änglar bara. Men men.
De spelade till halv elva ungefär och de sista låtarna gjorde bara så att man ville ha mer, mer, mer. Som Ett sällsynt exemplar och Jag får liksom ingen ordning.
Efter min besvikelse i början, kunde det bara bli bättre. Och den slutade som perfekt.

Jag saknade dock mina trogna Winnerbäcks polare. Elin och Vickan. Vi har varit på alla de andra konserterna ihop, men iår kunde dom inte. Det var liksom inte samma sak utan dom. Inte för att jag och Isabelle inte hade det trevligt. Det hade vi absolut. Men det var bara inte som vanligt, om jag säger så.
Jaja Det blir väl en konsert i sommar, kan man iallafall hoppas på. Sommarkonserter i någon trevlig park slår ändå allt!




Idag så blir det en lugn dag. Efter att hållt igång varje dag i ca 1.5 vecka, så känns det välbehövligt.
Men jag måste ta tag i det kaos som råder i vår lägenhet idag. Kläder från tvätten igår som inte hann torka, som hänger runt om i lägenheten. All disk, och simkläder sen babysimmet igår och ja. Det låter kanske inte så mycket. Men tro mig, det är mer.
Men ibland får det väl vara så också.
Men jag får panik. Haft sån panik hela morgonen, men ändå för trött för att göra något åt det. Kallas inte det grym lathet? -Jag tror det.
Så jag borde få tummen ur röven och fixa det.
Måste även handla. Har verkligen ingenting hemma. Fick nöja mig med ett äpple till frukost. Jag vet. Det är bad, men glömmer man, så glömmer man.
Så det är ett måste.

Imorgon blir det kanske att träffa Linda&Svante med en massa andra mammor. Mysigt.
Onsdag så vet jag inte riktigt än. Behöver pumpa däcken på bilen, sen vi bytte. Så får väl åka till mor och far så dom får hjälpa oss. Torsdag blir det till att putsa fönster inför advent. Det är sjukt. jag putsade fönsterna för 1.5 månadsen, men de är så fruktansvärt skitiga, så det behövs göras igen. Sen på kvällen ska antagligen jag, Elin och Jennie, kolla på film. :)

Fredag blir det storstädning, sen sätta upp alla julsaker. Mysigt!
Det något konstigt med julen. Jag blir verkligen som ett litet barn igen. Det är något speciellt.
Det som är konstigt bara, är att det känns som om det var julafton igår. Såhär fort får ju inte tiden gå!

Nej nu får jag väl ta tag i kaoset, medans Noah sover sin förmiddagsnap.
Börne är ute på komvux och gör prov. Hoppas det går bra!

Take care.

Datorn har fått tuppjuck!

Ja precis. Datorn har fått en hemsk tuppjuck och Björn är inte hemma, så han kan lösa problemet.
Jag vet inte vad som hänt. Bara det att jag inte kan ladda in bilderna jag vill.
Jag blir så frustrerad. Det suger hårt.

Jaja jag får väl skita i det nu och hoppas att det fungerar senare.

Nu har jag klagat endel. Över till Winnerbäck i nästa inlägg!

Längesen.

Ja det var som sagt ett tagsen. Haft fullt upp hela veckan, så därför har det blivit i paus här.
Jag ska lägga in bilder, då jag får tillgång till andra datorn. Men ja, inte många bilder jag har, men eftersom det var längesen jag la upp bilder... så räcker kanske det lilla! :)

I lördags var det som sagt kalas. Massvis med presenter och gott fika. Hannes blev tre år. Han fick en "leksaks" laptop från mig, börne och Noah. Där kunde han spela, lära sig alfabetet, lära sig räkna osv. Tror den uppskattades!
Han fick även en pulka, och ett trumset bla.
han verkade väldigt glad över alla fina presenter och han var på det bästa humöret. :)
Vi fick även mysa med det nya tillskottet.. lilla Melvin. Helt otroligt att Noah har varit mindre än var han var! Nästan 1kg t.om. Men det var som sagt väldigt mysigt att kela lite... Eftersom man nästan aldrig får göra det med vår lilal prins! Haha klart jag får, men han ligger ju bara och sprattlar och vill komma loss. Men man får verkligen ta till vara på de nyvakna stunderna då Noah kan ligga länge ligga still. :)

Iallafall.. så i söndags åkte vi ut till Noahs farmor och åt god mat. Vi umgicks med Lizette och hennes sambo Lars, nu när de är här i karlskrona.  De mös naturligtvis med Noah.
Efter det blev dte babysim för lillkillen. Lika underbart varje gång. Man märker hur mycket han älskar det.
Han simmar, sprattlar och pratar. Simmar, sprattlar och pratar. Simmar, sprattlar och pratar. Ja osv, osv.
Han "dök" även. Det går ut på att jag skulle doppa honom under vattenytan och säga: Noah dyk!
Han gjorde inget större väsen av sig.. utan ruskade bara lite på huvudet när han kom upp. Duktiga kille!

Måndagen spenderades hos mina föräldrar i Nättraby. Blev tvtittande och prat, som alltid!

Tisdags var vi ute i spandelstorp och fikade hos Hannes och Melvin igen. :)

Igår.. hmm vad gjorde vi då??
Idag så gick jag och Noah ut på stan runt ett. Det blev en liten tur innan jag skulle möta, Linda&Svante och Liten&Maximus. Det blev fika på tretton ett par timmar, vilket var väldigt mysigt!
Hoppas att det görs om snart igen.
Efter det bar det av hemmåt, för att lämna av Noah till pappa. Jag tog bilen och begav mig till Mor och far. Vi skulle nämligen åka och byta sommardäck till vinterdäck. Så nu är det klart. skönt!

Imorgon ska jag upp och modella för elin på skolan. Hon ska göra en bruduppsättning och sminka mig. Det är tydligen ett prov. Det tar några timmar, sen hem en stund till idol i soffan.

Lördag ska jag och Börne på bio.. sen en mysdag med hela familjen.

Söndag blir det babysim och sen LARS WINNERBÄCK!!!!!! Det är NICE!

Yes. Vilket roligt inlägg. Men men. :)

Enyoj!

Kalas.

Igår träffade jag och Noah isabelle på stan vid ett. Vi gick en runda för at sedan bege oss hem till oss för att fika lite. Hon var här till halvfem.. sen skulle jag laga sjömansbiff. Jag pratade med mamma om tillagning. Så fick jag reda på att de inte gick att steka. Det är bara grytkött. Så jävla jobbigt. Vi hade inga ingredienser till att göra gryta... så vi fick beställa mat istället. Frös in biffen och får istället ha den en annan dag.
Blev idol som vanligt och efter en stund kom även Daniel och hälsade på.

Dagen idag började med att jag fick sova utan avbrott till halvnio. Fyfan vad skönt.
Fick iförsig det igår med. Nu de här nätterna har Noah sovit jättebra utan matpaus. Alltså, jag har lagt mig ganska sent de här kvällarna, runt halv tolv. Jag har då matat Noah innan jag somnat. Så igår var det min tur att ta honom under natten. Men då vaknade han vid åtta.. och då ville han inte ens ha mat utan bara mysa och leka. Han blev inte hungrig förens vid nio.
Då blev ju Björn lite avundsjuk och trodde inte han skulle få sova lika länge inatt. Men det fick han! :) Matade honom likadant igår, innan jag gick och la mig, sen sov han till åtta och ville ha mat. Jag fick sova vidare, sen vill både pappa och Noah in i sängen och mysa under täcket. Efter 20 minuter så ville inte Noah mysa mer utan dte blev lek istället. Underbart.

Just nu ligger Noah och tar sin morgon-nap här bredvid mig i soffan. Jag sitter här och skriver några rader. Om ett par timmar så ska Börne spela fotboll. Det är korpen så de spelar bara en halvtimme.
Vid ett åker jag och Noah upp till björkholmen och hämtar Daniel. Vi åker därefter och hämtar börne från fotbollen och sticker sedan ut till Maxi för att köpa den förutbestämda presenten till Hannes.
Vi ska vara på kalas vi tretiden. Leka med Hannes och mysa med det nya tillskottet Melvin. Himla mysigt!!

Ikväll blir det nog en familjekväll i soffan. Lite god mat och mys. Låter perfekt.

Imorgon blir det babysim.. vilket känns urkul med tanke på att vi glömde bort tiden förra veckan.

Skönt.

Äntligen hemma!
I måndags så ringde börne och han lät jätteglad. Han frågade om vi ville komma hem dagen efter.
Det var väl klart att vi ville! Han hade läst, att om man har svininfluensan så ä'r man bara smittbärare någon dag efter man blivit feberfri. Han blev feberfri i fredags.. så 4 dar efter begav vi oss hemåt.

Det börjades med naturligtvis mys. Efter det blev det bad för Noah och pappas del. Noah skvätte ner hela badrummet och bara skrattade. Björn var blötare än Noah till slut, vilket inte var meningen. Haha. Men han var så överlycklig.
Sen la vi oss i sängen en stund och sov i någon timme.
Middag stod på schemat och det blev en fläskfilé-gryta. Den bestod av fläskfilé, zucchini, champinjoner, grädde, cremefreich med smak av  champinjoner och en cremefreiche med smak av soltorkade tomater och fetaost. Till det serverades ris till Björn och Fulkornsbulgur för min del.
Jag måste själv säga att dte är det godaste jag någonsin gjort. Ojoj.
Lite andra avenyn på kvällen, sen en tidig säng. Runt halv tio.

Dagen började med att jag vaknade av att min lilla lilla prins, drog av mig täcket och började pilla mig i ansiktet. Kan man vakna bättre?. Noah låg och mös och skrattade och vi lekte en hel del. Frukost och dusch, sen begav vi oss upp på stan. Vi köpte en present till Noahs lilla kusin som idag är 2 veckor faktiskt. Sen letade vi present till Noahs andra kusin, lilla Hannes. Han fyller 3 år på lördag och då blir det kalas. Vi hittade dock ingenting till honom, men vi får upp en annan dag.
Nu har jag ätit upp resterna från igår och jag hör hur Noah och pappa sitter och pratar med varandra. Jättemysigt.

Nu ska väl ja ta mig i kragen och gå ut att diska.

Take care.

Saknar.

Jag saknar min älskade sambo.
Jag hoppas vi syns snart igen.


Underbart.

Jag har ju varit ett väldigt troget fan till Winnerbäck i ja, ungefär 7år. Jag kan inte få nog. Han är så jävla bra.
Endast 2 veckor kvar till konserten. Obeskrivligt.


Jag blir ju sjuk.


Jag finner inga ord.


Take care.


GI

Jag har ju lovat en läsare att lägga upp mina matvanor med GI.
Därför kommer det här.
Hoppas det uppskattas.

Det viktigaste man bör tänka på är att undvika naturligtvis socker, mjöl, och snabba kolhydrater som finns i bl.a pasta, potatis och ris.
Jag äter därför ingenting av det här.
Men det kan alltså bada i nyttigt fett.

Första veckan åt jag bara kött och proteiner.
Det är ju den första veckan som enligt mig var den jobbigaste.
Jag åt då, ägg och bacon till frukost och lunch.
Det blev kanske bara två kotletter till middag.
Alltså inga grönsaker eller frukt den första veckan.
Jag gjorde det här för att få en snabbare start. Första veckan gick jag ner 2.3kg och det var jag stolt över.

Det beror naturligtvis hur mycket du tänkt att gå ner.
Om du bara tänkt ett par kg och för att sedan stanna där. Då behöver du ju inte gå på så hårt.
Du kan då äta grönsaker och frukt. Men i fruktväg har jag bara ätit äppel och päron. De andra frukter, som banan, ananas och kiwi och alla de andra sydfrukter, innehåller nämligen jättemycket fruktsocker. Det ska man därför undvika för full effekt.

Andra veckan så åt jag tex. äppel med fil och kanel till frukost. Det blev en sallad eller något kött och grönsaker till lunch. Och tex. köttfärsås (utan ketchup!!!) till middag. Jag har ätit mycket ost och cremefreich istället för såser och det tycker jag har fungerat bra.

Man ska ju äta regelbundet vilket har varit svårt för mig.
Om man äter kanske frukost vid åtta så blir det lunch vid tolv och middag vid fyra-fem och kanske ett frukt eller något annat litet emellan. Man ska helst inte äta något alls efter klockan 18 på kvällen.
Men jag själv, äter kanske frukost 9 lunch 12 sen blir det ingenting förens middagen vid sex. Det är ju dock inte så bra. Jag jobbar på att bättra mig.

Nu har jag hållt på i 3 månader och förlorat 12 kg.
Efter två månader så försvann 10 kg och nu den sista månaden har det varit lite segt.
Men när jag väl nått min målvikt så ska jag börja äta fullkornsris och fullkornspasta.
Man kan börja äta lite mer än nu, men man ska ändå undvika godis osv.

Det är är ingen bantningsmetod utan tydligen en livsstil. 
Känns lite surt att man inte kan äta godis osv som innan.
Men vill man vara fin får man lida pin. :/

Nu har jag inte så mycket mer att berätta. Men tänk på att det finns ofta socker och mjöl i såser i påse eller om du äter ute på restaurang. Det är alltid bäst att fråga för säkerhetensskull.

Lycka till.


Vaccinerad.

Yes.. Igår så ringde jag vårdcentralen och bad om att få vaccinera mig.
Först sa hon - Vi har ingen tid förens den 16onde.
När jag berättade hur det låg till att Björn ligger hemma i 40graders feber och att jag har astma och jag vill vaccinera mig för Noahs skull.
Då förstod hon min oro och skulle prata med sina chefer. Hon bad om att få ringa upp. När hon ringde igen, så sa hon att de vaccinerade riskgrupperna på militärhemmet idag. Och att jag tillhörde riskgruppen, så jag fick gå dit.

Vi gick upp halv sju imorse. Dagen började med att mata Noah, lite frukost och dusch för mig. Sen vid åtta gav vi oss iväg in till stan.
Var färdiga där strax innan nio och då stack vi hem till lägenheten. Eller ja vi gick inte in.
Björn hade fixat ihop en bag med kläder och saker till mig och Noah. Vi höll oss fem meter ifrån varandra och pratade bara en minut. Var så skönt att se honom igen.

Jag och Noah lämnade kläderna i bilen och begav oss upp en runda på stan.
Det blev en ny plånbok, nattlinne och farsdagspresenter.
Hoppas vi är hemma på söndag, så Noah kan ge pappa sin present.
Men det ser inte ljust ut.
Han är så fruktansvärt förkyld, men febern låg på 39grader i morse men har lagt sig.
Vi kan ju ändå inte åka hem om han är förkyld. Då smittar han ju ändå. :/

Vi har varit hemma sen tolv och då har Noah varit ledsen 80% av tiden. Han som aldrig är ledsen annars.
Tror han fick lite ont i magen. Igår så fick han kött för första gången. Kalv med grönsaker.
2 teskedar gick ner, sen började han klökas som bara den. Efter någon minut så spydde han av äckel. Lilla hjärtat. Så idag fick jag göra nytt försök med kött. Eftersom han bara kan livnära sig påersättning i ca tre veckor till, så måste jag ju börja ge honom burkmat mer åt gången och oftare.
Så då blev det biffstroganoff. Vilket han tycker var jättegott. Men mamma gav honom nog lite för mycket, så han istället fick ont i magen. :/.Dumma mamma!

Jag har så fruktansvärt ont i armen idag, efter sprutan. Kan inte lyfta den och ännu mindre lyfta Noah. Hoppas det blir bättre snart. Utöver det så mår jag bara bra.

Nej nu blir det tv.

Take care.

Svininfluensa?!?!

Yes det är det vi tror som härjar i familjen.
Björn klagade igår på halsont.. han vaknade med halsont en riktig feberfrossa, värk i kroppen och med 40graders feber.
Efter ett tag så flydde jag och Noah fältet. Vi har nu flyttat hem till min mor och far i några dagar tills det förhoppningsvis har lugnat ner sig.
Vården har ju sagt att alla som är sjuka så, ska isolera sig i minst tre dar.. och om han fortfarande har hög feber efter tredje dagen så ska han uppsöka vård.
Känns lite jobbigt.. och imorgon ska jag ringa vårdcentralen om vaccinations-spruta till mig.
Jag tillhör ju riskgruppen pga min astma.. och jag vill ju vaccinera mig för att minska risken för Noah med såklart.
Men det här känns inte så roligt.. Så vi ska stanna inne nu ett par dar vi med. Imorgon är varken min mor, far eller syster lediga.. så vi ska ner och kanske hyra någon film och köpa tidningar. Det ska tydligen blåsa som fan imorgon, så någon myspromenad i skogen lär det ju inte bli.
Nej jag hoppas verkligen inte det är svininfluensan. Men symptomen tyder på att det skulle kunna vara det och de tär ju bäst att at det säkra före det osäkra.



Det har ju hänt endel sen sist. Min storasyster kom ju hem i onsdags.. och då blev det lite kalas. Vi firade henne och hon firade pappa, mig och Börne eftersom hon inte varit hemma sen dopet i augusti.
Mysigt med god mat och trevligt sällskap.

I torsdags var jag och Emelie på stan och käkade god lunch.. sedan åkte jag och Noah med henne hem till mor och far och hade en kväll vid tvn.

I fredags så fixade jag mina naglar och även då var Emelie med och vi tog en tripp ut till Lyckeby för att besöka amiralen och ÖB.
Kvällen bestod av mys i soffan med min kära familj.

I lördags var det som sagt Börnes födelsedag och vi firade med frukost på sängen med mys och presenter. Vid tre tiden åkte vi ut till Nättraby för att lämna Noah hos moster och med oss hem fick vi istället Anna och Vickan.
Vi gjorde oss iordning inför kvällens bravader. Blev lite vin och då kom även några vänner till Börne.
Vid sju begav vi oss till torskors för fest.
Det blev en väldigt lyckad kväll.

Söndagen bestod av mys och babysim. Underbart kul. Noah simmade och var överlycklig hela simturen. Vi mös och simmade. Han simmade även själv i en simring den lilla prinsen. Det blev en lyckad söndag trots den hårda utekvällen, dagen innan.
Vi kom hem vid fem och då somnade Noah direkt. Utmattad och dan. Han sov ända till sju dagen efter med ett par matningar emellan.

Igår var det tvätt som gällde hela dagen. Rätt skönt trotsallt. Då tvingas man på något sätt att vara hemma helatiden, och det behöver man ibland.

Imorse så gick vi till bvc. Nu väger Noah 7370gr och är 68cm lång.
Han fick även sin vaccination.. och han var sååå duktig... Han sa verkligen inte ett ljud. Både vi och barnskötaren blev väldigt förvånade... men glada naturligtvis..
Han har varit lika glad och pigg som alltid.. så jag är överlycklig!!

Noah har dessutom lärt sig att vända sig. När man lägger honom på rygg så ligger han efter två sekunder på mage. Helt sjukt. Man får ha dubbel koll på honom nu alltså. Han tycker detta är superkul.. -Absolut... men inte alltid det bästa sättet för att förebygga spyrona efter måltid. Snarare tvärt om. ;)
Han håller även på att lära sig sitta(!!!!). Alltså helt själv. Han kämpar och kämpar att komma upp. Han ligger liksom och gör situps. Barnskötaren sa att det förmodligen inte dröjde länge tills han verkligen kommer upp. Det är fantastiskt. Vår lilla mirakelbebis.
Vi har även funderingar på att hissa ner spjälsängen, så att det blir ett högre räcke, om jag så säger.
om han nu skulle få försig att sätta sig upp om natten när vi sover och om han ramlar åt sidan, så kan lätt stängslet haka sig ner så han ramlar ner. Och det vore ju inte så roligt.. Så jag tror det står på schemat, när vi väl fått komma hem igen. Längtar.

Nej nu blir det nog alldeles strax sängen. Noah är nymatat och nybytt blöja.. så nu sover han förhoppningsvis ett tag till.

Godnatt på er alla trogna läsare.

RSS 2.0