Valborg.

Dagen består av att jag är helt slut, humöret är nere i botten och att min rygg bara värker och värker.
Just nu är inte graviditeten en dans på rosor, snarare en dans på taggtråd.

Med det tackar jag för mig!

Take care.

Hemma igen.

Nu är man hemma igen efter fyra timmar på förlossningen.
Kom in och tog blodtrycket, och det såg mycket bättre ut än igår! Undertrycket låg under 100. Perfekt.
De tog nya blodprover och dom såg likadana ut som förra gången... alltså de var förhöjda. Vi gjorde även en ctg-kurva för att se om allt var bra med bebis osv. Den tog 1h!!!  Brukar ta mellan 15-20 min annars.
Den såg också väldigt bra ut.
Jag slapp därför bli inlagd, men de vill ha lite koll. De har kommit fram till att jag har havandesskapsförgiftning, fast en lätt sådan. Nu gäller som sagt, vila, vila och jag får räkna med att åka lite ut och in på förlossningen nu. Att ha hv, betyder att blodtrycket osv går lite som en berg&dalbana. Och i de allra flesta fall, så stannar det vid en lätt sådan... Men de vill ha extra kontroller osv.. för det kan utvecklas.
Men vila, vila, vila och ABSOLUT ingen stress.
Men känns bra att ha lite koll på dte i alla fall. :)

Nu ligger jag i soffan som vanligt och känner att det är grymt varmt i vardagsrummet. Blir nog att ta en kalldusch?

Take care!

Onsdag.

Nu väntar vi bara på att åka in till förlossningen. Vi har fått tid 09.30.
Vi var som sagt hos bm igår. Jag trodde garanterat att mitt blodtryck gått ner, då jag superslappat hela helgen.
Men icke. Det låg ännu högre än förra gången och vi fick göra om testet flera ggr. Övertrycket var allt mellan 140-163 och undertrycket var allt mellan 109-117. Då är det alltså undertrycket som fortsätter att öka. Det ska ju inte vara 100.
Så vi ska in på ytterligare kontroll. Bm kunde inte svara alls på vad dom ska göra. Antagligen blir det bara någon timme om vi inte får vänta, som inte är omöjligt. De kan ju även lägga in mig igen, men det tror jag ej. Hoppas inte.

Vår lilla bebis är i alla fall fixerad nu! Känns underbart. :) Magen hade växt sen sist men bara neråt! Knodden ligger nu redo, men gottar sig i värmen och får mat när h*n vill. ^^
Känns iaf som ett väldigt stort steg!

Nu ska jag göra mig iordning!

Take care.

Tisdag.

Nu ligger jag i sängen som vanligt, med världens magont. Tycker att knoddisen kan sjunka ner lite nu, så jag får lite mer space i magsäcken. Tror att det är där problemet ligger.
   Vi ska iaf till bm idag och kolla nytt tryck vid halv fyra. Tror som sagt att det gått ner, då min helg bara bestått av vila.
Och när vi ändå går dit så kanske, kanske vi ska inom simsalabim och kolla väggdekorer som vi ska sätta över knoddens säng. :) (Om nu Börnis tillåter mig att göra annat än att gå till bm.) ;)

Igår köpte vi även en videokamera, som vi även kan ta stillbilder med! Sjukligt kul. Så nu kan man flippra lite med den, när man har tråk. :D Och när vi lärt oss den ordentligt, så kommer bilder in.. Hoppas jag. :)
Men känns himla kul att ha den nu när bebis är påväg. ^^

Det var det enda roliga jag har att förmedla nu.

Take care.

Trött.

Vaknade vid halv nio idag. gick upp och tog lite frukost. Runt halv tolv åkte jag ut till Nättraby. Tanken var bara att sitta någon timme på altanen. Så blev det och jag löste lite korsord. DET är avkopplande om något. Skönt. Eftersom vi bara har en franskbalkong och en utegård som är under ombyggnad, så är det guld värt att mamma och pappa har trädgård. Bara åka ut dit och njuta av den friska luften, nu när jag känner mig så instängd i lägenheten. Jag kom ialla fall hem för 30 minutersen och är helt död. Att så lite kan göra så mycket. Det handlar nog om att jag dragit på mig en otrolig förkylning. Näsan rinner i ett och jag får problem med att andas. Det är nog där, mycket av tröttheten ligger.

Nu ligger jag ialla fall i soffan och vilar med en flaska vatten. Jag tackar bara för att vi har fri tillgång till vatten i sverige. Hade aldrig klarat mig annars. Men under bm-besöket i torsdags, sa hon att jag bara skulle dricka max 1.5 L dricka/dag för att få ner svullnaden i fötter och händer. Vi får väl se hur det går. :s Tror jag lyckas sådär.

Jag tackar alla för er omtanke nu när det varit sisodär de senaste dagarna!
Och Lizette och Gunvor, det låter underbart att sitta i solen och steka på balkongen tillsammans. Gör det lite från oss med. :) Jag hoppas att vi syns snart. Och jag hoppas naturligtvis att flytten till sthlm går bra!! Väldigt spännande må jag säga. Vi lovar att komma upp och hälsa på så fort vi kan!!
Och vi hoppas att du/ni kommer ner snart! Om inte annat lagom till att knodden tittar ut. :)

Nu blir det att sova en stund.

40 dagar kvar till BF btw.  :)

Take care.


Trött efter en lång dag+ natt på förlossningen.

Ja, igår hade vi en inplanerad tid hos barnmorskan klockan 8.00. Vi gick dit och tog blodtrycket. Ja det var ganska högt. Det låg på 164/109. Undertrycket ska inte ligga över 100 och särskillt inte nu när jag är gravid. Jag vilade en stund och tog ett nytt tryck. Det hade gått ner, men låg runt 150/102. Eftersom jag var öm om magen, så ringde min bm till förlossningen. Vi var där runt 9 för att ta ännu ett blodtryck och det låg på ungefär samma, vi fick även göra en ctg-kurva, men den såg finfin ut. Lite sammandragningar osv, men inget mer med det. Vi väntade ett par timmar och skulle ta blodprover... Även då fick vi vänta några timmar på resultat. Vi gick och käkade och gjorde ett UL som såg fint ut.

När vi fick tillbaka proverna, trodde vi garanterat att vi skulle få komma hem. Men icke. Då var ett utav mina blodprover/värden för höga, så de ville lägga in mig på observation. Det kunde vara tecken på havandeskapsförgiftning. Vi fick ett rum runt 2 tiden och skrevs in. Vi fick ta ytterligare blodtryck och prover. Allt låg på samma som innan, men det såg stabilt ut. Vi fick därför stanna över natten och i morse tog vi nytt blodtryck, urinprov och ctg-kurva. Det var fortfarnde ingen förändring, men det var som sagt stabilt. Vi fick åka hem runt halv tolv idag med medicinen
Vila, vila, vila.
Det är möjligt att jag har en lätt form av havandeskapsförgiftning, men det är inget man gör något åt, utan det är bara en sträng vila som gäller.
Jag får inte vara i miljöer där jag blir stressad. Vilket jag blir för mindre... och därför får jag i princip vistas i soffan vid datorn och tvn. Jag får inte diska, inte städa... Bara ta det grymt lugnt. För vissa låter det som värsta drömmen, men jag blir så otroligt rastlös för mindre och särskillt när jag vet att jag inte får göra saker. Jaja, denna stränga vila ska vara i en vecka.. Men jag ska naturligtvis ta det väldigt lugnt efter också.

Det suger lite, för ikväll skulle min syster ha en liten grillkväll med de närmaste. Och det hade jag kunnat åka till, om jag tog det lugnt. Eftersom det är hos mina föräldrar, hade jag kunnat gå och lägga mig om jag blev trött. Men får veta att de blir runt 10 pers och de ska festa för att sedan bege sig utåt. Då blir det inte lugnt... Det blir stressigt och dant. Men det är en så kort period i mitt liv, då jag blir såhär instängd, så det kan jag faktiskt tåla. :)

Jag går in i v35 idag. Så det känns underbart. :)

Och nu ska jag snart få lite knäckebröd som min karl fixar åt mig.
Du är en ängel, sötnos!

Tack för mig.

Take care.

Onsdag.

Ja, då hämtade vi vagnen, skötbordet och spjälsängen med massa tillbehör i måndags. :)
Jag går och rullar vagnen fram och tillbaka, genom hela lägenheten och bara drömmer mig bort. Jag ÄLSKAR den.
Den är lätt att köra och den är så fin! De andra vi testade innan vi beställde, var så himla tunga.
Jag kanske ändrar uppfattning, när vi kör ute på riktigt, men det tror jag inte!
Det är som sagt en Emmaljunga smart duo combi, med färg Pro titan. :)
Även skötbordet är på plats och det är så fint. Sängen skulle med på plats, men bygget hakade sig lite och är nu inte riktigt klart. Men förhoppningsvis senare ikväll. Åå, jag ska bädda osv när det är färdigt. Kommer inte kunna sluta kolla. ^^
Bilder kommer nästa vecka, då vi lånar mammas och pappas kamera. :D


Igår blev det som sagt begravning. Den var jättefin och det känns som ett bra avslut. Nu vilar farmor fint. Det jag tycker är skönt med begravningar (om det nu finns något), är att de inte är så långa. Känns som en väldig lättnad när halvtimmen är slagen.
Efter det blev det fika och sedan hem. Både jag och Björn var helt slut, och slocknade med en gång. Så är det att vara gravid och sympatigravid! man blir trött hela tiden. ;)
Kvällen blev till att slappa. Något jag är bäst på.

Jaha, morgonen började med att mamma och syster kom upp för att kolla på babygrejjerna. För att vi  sedan skulle ta en tur på stan och en fika. Ta farväl av syster som åkte hem idag och förhoppningsvis är det den sista gången hon klappade mig på den tjocka magen. :)
Vidare upp på stan för att träffa Annie och Eelin från gamla klassen. ^^ Även då blev det fika och prat. Mysigt!
Fika bör man annars dör man.

Nu sitter jag och väntar på att Li ska komma hem från jobbet så vi kan spela spel över internet tillsammans. Vilket liv vi har!

Imorgon blir det barnmorskan klockan åtta. :) Jag och börne har en liten tävling. Vi har gissat på vad hjärtljuden ligger på och jag tror dock Björnen vinner. Men feg var han! Han gissade på 144 och jag på 142. Men eftersom hjärtljuden legat på 144 de senaste 3-4 gångerna så kan ju det stämma.
Men vilken tur, att vi inte sagt vad vi slagit vad om. Kan nog vara en stor fördel för mig. ;)

Nu kom Li!

Take care.

Måndag.

Igår blev det grillning hemma i Nättraby hos mor och far. Hela min familj samlade bestående av, Mamma, pappa, syster Emelie och syster elin, samt Björn. Inte allt för ofta alla är samlade samtidigt. :)
God mat och en mysig kväll! Kunde dock vara varmare, då vi kunnat spela kubb. Men det får bli en annan gång. ^^

Nu ligger jag i soffan och slösurfar. Väntar bara i princip på att hämta grejjerna från babyproffsen! Vilket inte blir förens efter fyra någon gång, då systrarna ville följa med. Ifs så kommer antagligen syster innan, så vi kan käka lite mat osv. Behöver även storhandla, då det är tomt i kylen.
Åå.. ikväll ska allt upp! Spjälsäng, skötbord och vagn vill säga!
 Kommer inte kunna sluta springa in i sovrummet, känna, klämma och titta hela tiden! Kommer nog provköra vagnen i lägenheten med en del. ^^

Imorgon blir det begravning. Det kommer bli väldigt jobbigt, men på något sätt skönt att det är över. Gått i tankarna i en hel månad nu. Det kommer bli en väldigt fin begravning... Det känner jag på mig.

Nu blir det duschen.

Take care!:)

Jag glömde ju berätta att jag gick in i v34 igår. Makalöst! <3

Lördag = Tvätt+Jobb.

Tack alla för era kommentarer. ^^
 Jag och Björn har nu kommit fram till att han ska komma på 5 killnamn han kan tänka sig och jag tar ut 5 utav de jag tycker är fina... Sedan skriver vi upp dom och klurar på varje namn. Vi stryker efter hand de vi inte kan tänka oss.. Och det som blir sist kvar får det bli. Jag tror det blir både klokast och lättast. Då har ju ändå båda fått sin röst hörd... :)
Jag lovar att komma och berätta hur det gick sen. :)

Idag gick jag upp vid åtta. Skönt att vakna så tidigt av mig själv. Jag började sortera alla bebiskläder för att sedan gå ner i tvättstugan. ^^
Så nu tvättas allt för fullt. Jag ville tvätta påslakanen osv innan vi får spjälsängen, så vi kan bädda direkt!
Vi ska nämligen hämta, spjälsäng, vagn och skötbord på måndag. Jag är sååå spänd! Nu blir allt genast lite verkligare.

Vid tre ska jag hämta syster vid tåget för att köra hem henne till Nättraby. Sedan börjar jag jobba vid fem.
Näst sista tiden jag har innan jag går på "mammaledighet". Jisses alltså.

Nej nu ska jag se hur det går för bebiskläderna. :)

Take care.

Namnförslag?

Nu har jag fått en fråga på bloggen.
-Vad vill ni att ert barn ska heta?
Jadu det är den svåraste frågan som finns. Tjejnamnet är helt klart.

Det blir Meja Ödman. Något jag och Björn fastnade för direkt. Det är även det enda namn vi varit överens om. Haha.
Killnamn är desto svårare. Jag har 20 alternativ eller något, medans min karl har ett och är väldigt bestämd.
Men snälla, kära ni. Kan ni inte ge oss lite förslag på killnamn? Det svåraste i världen ju. :)

Så kommentera gärna bloggen med ett killnamn. snälla?

50 dagar kvar till bf! <3

Nu är det bara 50 dagar kvar till bf (beräknad förlossning). Det känns ju som ingenting, men även innerst inne så känns det som en evighet när man tänker efter. ^^
Gud vad jag alltid babblar om att det går så hiiiisklans snabbt. Men det gör det ju. :)

Tjejerna och jag pratar om att åka till Ullared nästa vecka. Isåfall hade vi tänkt köra upp. Men det är om allt klaffar med rätt dagar. Nästa vecka är den sista veckan jag vill åka så långt, har jag bestämt. 30-35 mil ifrån Björn om något skulle hända. Jag vill ju inte riskera något och tur är väl det. ^^
   Vi snackade om att köra som sagt. Först var det bara jag och Li som var på, men det hade inte varit så hisklans bra eftersom det bara är jag som har körkort. Jag vill ju kunna byta av, om jag behöver vila eller om något skulle hända.
Men nu verkar det som om någon med körkort är på. ^^
   Det skulel vara kul att åka upp dit innan bebis kommer. Dels för utflyktens skull och dels för att köpa allt det där sista som man behöver, som nappflaskor, lite mer kläder och en massa krimskrams som alltid är roligt och bra att ha. Jag skulle även vilja hitta en babysitter och kanske ett babygym. Även ifall det tar ett tag innan vi kommer använda det, så är det ju roligt att ha. :)

Igår kom först min pappa på frukost med frallor runt nio tiden. Mysigt. Sedan körde vi hem honom för att sedan bege oss mot rågbergsbil. Där lämnade vi in bilen ett par timmar  för att byta däcken och montera bilbarnstolen. :)
Vi fick därför låna en bil under tiden. Vi stack till maxi och köpte lite färska frukter som jordgubbar, physalis och melon. Sjukligt gott. Vi la oss i sängen och kollade på film och åt goda frukter. Mysfaktorn på max.
Efter filmen stack vi ut igen för att hämta bilen... Skönt att ha det gjort. Vi fick även se hur man monterade barnstolen. Det kommer bli kalas det där.
   Han som visade oss hur vi skulle göra, sa att dte kunde vara lite krångligt i början men till slut så kan man göra det i sömnen. Låter väldigt bra enligt mig!.

Efter rågbergs, åkte vi hem till Nättraby för att lasta av vinterdäcken. Vi åkte sedan hem igen för att kolla på Fireproof. Underbar film. Om ni inte redan sett, så borde ni verkligen göra det.
   Vi stack sedan mot annebo för att äta lite mat hos Björns mor. En mycket mysig kväll.
Känns även underbart att hon gick känna lite sparkar och rörelser utanpå min mage. Vilket är väldigt ovanligt.. Så fort man ropa dit folket när man känner att det rullar runt, så slutar h*n av någon konstig anledning. Men kul var det att h*n fortsatte en lite stund. :)
     Hem runt tio tiden för att sova. Det var behövligt. Vilket resulterade i att jag vaknade kvart i nio idag. Jag älskar att vakna tidigt!.

Idag blir det en lugn dag. I eftermiddag är det tänkt att träffa manda en runda på stan. fika lite och sånt vi flickor håller på med.. shopping naturligtvis.
    Nu när jag är stor och tjock så är det inte så himla kul att köpa kläder till mig själv... utan desto mer till Lillen eller Börne. Men jag älskar att shoppa bebiskläder eller tröjor osv till Börnis. Och ja.. det uppskattas i de allra flesta fall. :)
   Kvällen blir lugn. Nice!

Imorgon blir det först att träffa Eelin en stund med fika, sedan föräldrargruppen för sista gången. Eller ja vi ska ju träffas i höst igen och visa vad vi åstadkommit. ;) Men sista träffen innan bebisarna kommer. :)

Fredag blir det först att träffa Emily, om hon mår bra! Mysigt.. sen ska jag se Malin tatuera sig, eller ja hålla henne sällskap iaf!  Sedan blir det nog hem till Nättraby och fixa alla papper till akassan, som pappa måste hjälpa mig med. JAG HATAR PAPPER. Särskillt när de förstör mer än de gör nytta. Isch.

Nae nu blir det nog tvn en stund.
Take care.


Måndag.

Just nu sitter man hos mor och far i Nättraby. Umgås med syster och lite annat. Väntar på att mamma ska komma hem om TVÅ timmar, då det blir grillning. :)
Sedan blir det väl bara tv osv.

Gårdagen spenderades en stund på stumholmen med tjejerna. Där spelades det kubb, för att sedan dra oss vidare mot glassiären. Kan man tröttna på det, innan ens sommarn kommit? Jag undrar då det.
Sedan blev det hem för storstädning och matlagning.

Imorgon ska vi byta däcken på bilen, och montera bilbarnstolen!
Gud tiden springer iväg och det är inte så lång tid kvar nu.
Känns som om jag inte kommer förstå när det väl är dags. Men det är väl klart det kommer kännas konstigt, men samtidigt, väldigt, väldigt underbart! :)

Även idag blev det ett väldigt lamt inlägg.
Jag kommer då det finns mer att skriva.

Btw så är min sambo den bästa människan i världen! <3

Take care.

Påskafton.

Precis ätit två skinksmörgåsar med gurka och oboy till. Den godaste frukosten som finns. Mätt är jag allt och nu ska jag bara vänta på påskbordet vid fyra. Men ska jag vara ärlig, så är jag inte så förtjust i det. Men är det påsk så är det. :)

Gårdagen blev väldigt  mysig. Stack ut till Li en stund och solade och snackade skit, för att sedan dra mig hemmåt och byta om inför kvällens fondue. Maten var underbar och sällskapet likaså. Vi åt väldigt mycket och det är det jag får lite panik för. Man får äta så mycket man vill... Det är plockmat och så fort något tar slut så fylls det på. Men hur mycket åt man egentligen? Det är så jobbigt att inte ha kontroll över. Men mätt blev man iaf. ^^
Efter maten bar det av hem till Axel och Isabelle för att spela Rapparkalja... Tycker det spelet är grymt kul. Men dock gick det inte allt för bra för mig. Men Äsch!

Idag skulle ju jag och Börne egentligen gömt påskägg till varandra. Det enda som saknas är Godiset. Haha Vi köpte påskägg men inget godis. Vi får köpa det nu under dagen och gömma det senare. Jag vill ha påskägg.. Det hör ju till. :)

Ikväll efter middagen hos mor och far, ska Börne grilla med killarna.. Jag kanske sticker ut till anna en stund där det också skulle bli grillning. Det hade varit mysigt.. För att sedan dra mig mot Börne och hans kompisar. :)

Just nu längtar jag grymt tills vi hämtar, vagnen, sängen och skötbordet. Jag vill börja trixa och fixa nu. ^^
Jag borde nog även börja packa väskan inför BB lite smått snart. Man vet ju aldrig vad som händer. <3

Tack för mig.

Take care.

Långfredag + v33.

Ja, idag är det långfredag och idag har jag gått in i v33. Nu går tiden ruskigt snabbt, men det tackar jag absolut inte nej till. :) 
  
   Precis ute och åkt en liten runda med syster och Hannah. Elin tog körkort igår, stort grattis till dig gumman!.
Vi åkte upp till torget, tog en glass på glassiären. Jag inser nu att jag lika gärna kunnat vara utan. Men så känner man ju alltid. Inget man gör något åt för det! ;)

Skulle egentligen träffat malin en stund, men hon skulle sitta barnvakt. Blir att ses nästa vecka istället. :)
Ikväll ska vi käka fondue med Axel, Isabelle, Daniel och Anna. Kommer bli väldigt mysigt.
Skönt att komma ut lite. :)

Imorgon blir det hem till Familjen i Nättraby. Äta påskbord och träffa faster och farbror med respektive. Och sedan får vi se vad som händer.

Ja, jag vet att inlägget blev ganska lamt idag, men det får faktiskt vara så. Jag har inte mer att berätta, så jag återkommer när det finns något på lager. :)

Take care.

Onsdag.

Jaha, gårdagen bestod av Barnmorskan kl 8. Allt såg kalasbra ut. Hjärtljuden låg på 144 (som vanligt.)  och sf måttet låg på 31. ^^
Min kurva som rusat iväg litegrann, har nu istället planat ut lite mer naturligt. ;) Känns alltid så underbart att få höra bebis böka omkring. <3
Hon såg att jag hade fingrar som svullnat upp och frågade hur dte var med dom.
    Jag har så fruktansvärt ont i både händer och fötter idag. Jag kunde knappt skiva ost med osthyveln. Jag kan inte knyta händerna liksom. Jag kunde inte ens skruva upp korken till juicen imorse. Hoppas det går över snart.
 Kändes även som om jag hade brännskador på fötterna när jag klev upp. Jag fick gå och halta, fram tills min kropp vande sig litegrann.
Jaja nog tjatat om det. :)

Efter bm, blev dte att handla frallor och hem och vänta på syster. Hon hade varit och skrivit upp.. Och hon KLARADE det! Bäst är vad hon är. Så blev att fira lite med frallor osv.
   Sedan stack hon ut med Vickan på stan och jag stack till jobbet. Jobbade till fem och stack hem där även syster var, så lagade vi lite mat.
(Antar att det var efter det arbetspasset jag fick som mest ont i kroppen. )

Sedan stack vi vidare mot bion. Vickan jag och elin såg: Män som hatar Kvinnor. Den var grymt bra. Märkte inte att den var så lång som den faktiskt var, och dte är ju alltid ett bra tecken. :)
Hem för att hämta bilen, körde hem Elin och Vickan... Och sedan hem igen för att se Andra avenyn med Börnis och sen SOOOVA. Var väldigt trött eftersom jag varit uppe sen klockan kvart i sju och inte sovit på dagen.
(vilket jag alltid annars gör, pga att varken min hjärna eller kropp hänger med annars)

Jadu, nu har jag varit uppe i ca 45 min. Vi tänkte åka och tvätta bilen idag, men inser att det regnar ute. Då blir den skitig direkt igen. Så vi får se om det blir av.
Sedan måste vi åka och handla. Det är tomt i kylen, finns inte ens lite bröd kvar. Fått äta knäckebröd i två dar, men nu vill jag ha något mjukt. :)
Tanken är att vi ska byta till sommardäcken i veckan med. Måste ringa Henke som kanske fixar en tid. ^^


Och ja det var nog allt jag hade att bjuda på idag.

Take care!


60 dagar kvar till bf. <3

Idag är det bara 60 dagar kvar till bf. Känns underbart. Vill bara att de dagarna ska gå snabbt!
Jag är väldigt trött på att vara tung i både kroppen och i hjärnan. Jag är trött på att ha ont i ryggen, må illa och inte kan vända på sig om natten. Jag är trött på att vara täppt så att maten oftast bara har en konsistens. Men vad gör man inte för att få världens finaste, till jorden?
Jag kan bannemej offra min kropp för det i 9 månader av mitt liv. Och ja, jag skulle göra det igen.
Jag hoppas bara att förlossningen går relativt bra i alla fall.
Men jag längtar så jag håller på att dö. Även till den upplevelsen som gör att vår älskling kommer ut.
Nu kommer nog även rädslan att byggas på.

Jaha. Gårdagen bestod av att först gå på stan med Li.. för att sedan sticka till maxi och hjälpa mamma och elin handla inför kvällen. Kom hem till nättraby där tiden bara försvann. Höll på med maten, fixade oss och ja, sen var det dags för mig att köra mor och far till staden. De skulle käka ute, gå på bio och ta en öl. Så att elin fick en stund själva med tjejerna.
Det var mysigt.. Men lite förmycket "fest" för min del just i detta skede. Jag stack redan vid halv tio... vidare till viktor. Var där någon timme för att sedan åka hem och sova. Det var en trevlig dag/kväll.

Väl hemma.. ja då somnade jag med en gång.. Men vaknade gång på gång av att min kropp värkte och att kudden jag aldrig behövt ha under magen innan, gled iväg. Ja nu inser jag att det bara blivit tyngre och tyngre. :o
Vaknade någon gång i natt med utav att jag mådde sjukt illa. Fick gå och hämta hinken.
Men som tur väl hände ingenting. Kan varit att jag sovit på ryggen ett längre tag och då kan man komma åt någon nerv som gör att man mår illa.
Somnade om och har nu varit vaken ett par timmar. Tung kropp och tungt huvud. Trots det, så kommer min söndag förhoppningsvis bli rätt okej. :)

Take care

R.I.P

Jag tycker det är så orättvist. Ville bara säga det.

Vila i frid, Johan.
Hoppas du har det bättre nu.

Underbara dag.

Ja.. Det har varit en underbar dag. En runda på stan med syster. Hon inhandlade 2 par skor och en jeansjacka. Ja, jag är väldigt avundsjuk. Skulle med vilja ha en jeansjacka. Men det får bli ett projekt i sommar att kunna komma tillbaka någorlunda till min orginal figur! Så det hade varit nice! Och ja, jag skulle ju inte handla något, men hittade ett par jättefina kilklack-skor på hm för bara 149:-. Sköna var dom också för att vara så höga. Vem kunde motstå det där? Ingen vettig människa iaf. ;)
Sedan blev det glass på glassiären. Mums. Vi stod i kön i hela 30 min! Men är våren i luften är det sånt man får ta.
När vi kom hem, blev det att fråga börne om vad vi ska äta ikväll. Jag som alltid är sugen på fett, och därför föreslog jag pizza. Till min STORA förvåning tyckte Börne att det lät jättebra. :o Han brukar inte vilja äta fett osv. Men det tackar jag för! :)
Så nu är det bara att bestämma vad det blir för pizza och var man ska beställa den för någonstanns. Sen blir det mat och tv.

Tack än en gång för komentarerna, :)
Och jag har inte börjat packa inför förlossningen och bb. Jag tänkte börja göra det man kan packa ner så tidigt om någon vecka. Man vet ju aldrig om det skulle bli förtidigt eller något. Bättre att vara förberedd.
Och tack för lyckoönskningarna. ^^

Take care.

v32!

Jaha, idag har jag då gått in i v32. Det börjar närma sig med stormsteg nu.
Ja, jag har som sagt inte tänkt så mycket på förlossningen tidigare. Men nu har förberedelserna osv susat genom mitt huvud några dagar. Man tänker sig hur det kommer bli. Det är så svårt att tänka sig och det är ju så individuellt.
   om två månader är det dags. Extakt 2 månader imorgon till bf iaf. Det ni! Ni ser, allt bara springer iväg.
Jag ser faktiskt fram emot själva förlossningen med. Jag vet att det kommer vara bland det värsta jag varit med om... Men ändå bland det finaste. Från det ögonblicket man inte hade något, mer än en tung kropp.. Tills dess att vår bebis kommit ut, efter allt krystande, svettandes och all smärta.... Ja då får vi det finaste i världen. Vilket minne alltså! <3

Och det bästa av allt. Jag vet att Björn kommer bli världens bästa pappa. Det är det ingen tvekan om. Vi kommer bli världens bästa familj, tillsammans.
Det är väl klart att dte kommer bli tufft. Men vem har sagt att allt ska vara lätt? Vi ska kämpa in i det sista.
Jag älskar dig Pappa Björn!Igår var det en väldigt fin dag, som alla andra den senaste veckan. JAG ÄLSKAR VÅREN.
Var visserligen väldigt trött igår...Så jag sov faktiskt bort två timmar mitt på dagen. Suck!
Men efter det, följde jag med Björn och hans far ut en runda. De skulle övningsköra. Sitta i baksätet med solen i ögonen. Ojojoj. Efter det åkte jag med Björn bort till fotbollsplanen vid rosenfeldt. De skulle träna lite med laget. Satt bara där några minuter, för att sedan ta en uppfriskande promenad hemmåt i solen. Jag blev naturligtvis mycket piggare av det. Mys!

Idag ska jag och syster gå på stan en runda efter hennes skola.. Sedan blire att ta dte slappt. Imorgon kanske det blir en stadstur med Li... och sen hem och hjälpa syster med middagen, hon ska ha för sina vänner (och mig) eftersom hon fyllde år förra veckan. Är kanske där till runt tio, för att sedan dra vidare till Viktor, där Björn håller hus. De firar honom som också fyllde år förra lördagen. Tycker om firanden!

Nae, nu ska jag öppna balkongdörren och läsa Se och hör.

Take care.

RSS 2.0