Äntligen

Det var ett tag sedan sist. Är jag här för att stanna? Ingen aning.
 
Men här är jag nu... Så håll till godo! ;-)
 
Som många redan vet så ska Noah äntligen bli storebror. Som vi alla längtat. 
 
Noah hinner bli fem år innan lillebror eller lillasyster tittar ut. Anledningen till att det inte blivit tidigare är min skola. 
Nu i skrivande stund så har jag studerat i tre år. 
Tre långa år som på något konstigt vis ändå gått väldigt fort. Den femte juni tvåtusenfjorton tar jag examen. Äntligen! Som ni förstår så har lillasyskonet varit planerat in i minsta detalj. 
Noah kramar lillasyster eller lillebror varje dag... Han har längtat och "tjatat" i snart två år. Snart, äntligen är h*n här. 
 
Jag är nu i vecka 16. Tiden går så fort den här gången. Troligtvis för att vi har världens bästa Nos att ta hand om och att skolan är en väldigt stor del av mitt liv just nu.
 
C-uppsatsen lämnades in för en veckasedan och nästa vecka startar opponeringarna. Snart, snart, snart är den här hektiska hösttermin över. Den har faktiskt varit brutal. Men nu blickar vi framåt.
Om ett par veckor börjar den sjunde och sista terminen. Specialiseringsterminen. Jag har valt en kurs som heter; Barns estetiska språk. Kursen  innehåller bild, musik, idrott och drama. Precis mina ämnen... Så våren känns faktiskt bra!
 
Jag är som bekant dålig på att uppdatera bloggen. Men efter en del påtryckningar utifrån så kanske jag borde börja igen.
 
Jag har inte bestämt mig. Jag får se!
 
Take care! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0