En kväll med ljus.

Ja nu ligger Noah och sussar så sött, sen ett par timmar tillbaka. Lilla hjärtat har lekt en massa idag. Pratat och skrattat.
Han gör mig så fruktansvärt lycklig. Han är den finaste som finns.

Jag sitter här nu vid datorn med några tända ljus. Visst är det härligt?
Jag älskar hösten, då man tillåts att tända ljus.
Jaja nu till det jag kom för att skriva...

Imorse var vi på öppnaförskolan med Caroline och Maximus, Sophie och Nellie, o Viola och Leon.
Noah hade jättemysigt. Han pratade och var jätteglad hela tiden... eller ja, tills vi skulle gå då han var övertrött men han somnade så fort jag la honom i vagnen. Klart lillen blir trött utav att leka så mycket.
Vi var där ett par timmar och det var väldigt mysigt.

I måndags var jag och Noah som sagt i kalmar med Isabelle. En toppendag utan tvekan.
Det blev lite shopping, as usual.
Till mig blev dte en t-shirt, kofta/ jacka och en slappetröja.
Köpte en skjorta till Börne och 3par bodys, strumpor, ett par byxor och ett par skossor till Noah. :) Sedan åkte vi till Ikea en liten runda. Vi var väldigt trötta så det blev bara till att gå på en våning. Blev påslakan till Noah och underlakan.. Sånt som alltid går åt vill säga.
Hemvägen var dock inte så rolig. Noah gallskrek från Brömsebro. Riktigt ihärdigt. Vet inte riktigt vad det var. Trodde att det var hungern, men när vi kom hem lekte han lite med Börne innan maten... då var han på världens bästa humör. Men han somnade gott sen iallafall.

I tisdags blev det lugnt och sedan bad med Emelie och Lucas. Mysigt. :)
Noah älskar att bada och han var verkligen superglad. Han bara sprattlade och skrattade.
Lilla älsklings fisen.

Imorgon, så ska vi tvätta fönster och sedan ska vi nog hjälpa Daniel (björns bror) att flytta. Efter det kommer syster hit för en kväll framför tvn.

Fredag blir det storstädning och möjligtvis bakning och förberedelser med maten inför lördag.
På lördag är den nämligen min födelsedag. :)
Då ska jag först på systemet, (vilket jag tycker är sjukt pinsamt, samma dag som jag fyller år... men jag har lovat vin och öl inför kvällen, och då får jag ju ställa upp. haha)
På kvällen kommer min Mor, Far, Syster och Farbror med fru.
Det bjuds på Kyckling ala Gorgonzola och efterrätt. Det kommer bli trevligt. :)

Söndag ska vi nog till varmbadhuset, om Noah inte blir sämre. (Tycker han har blivit liiite snorigare de senaste dagarna)
Vi hade tänkt gå och bada varje söndag.

Yes, nu är hela min vecka redovisad och klar. Nu blir det tv med min käraste.

Take care.

Yes it´s fun.

Regler: Det här är svårare än du tror!. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! . Du får  inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till! ;)

1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på fem bokstäver: Jolle
3. Flicknamn: Joline
4. Pojknamn: Jens
5. Yrke: Journalist
6. Färg: ---
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jordärtskockssoppa
9. Sak i badrummet: ---
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jordbävning
12. Något man skriker: Jävlar.
13. Film: James bond.
14. Något man dricker: Juice
15. Band: ---
16. Djur: Jepard.
17. Gatunamn: Jarlsväg
18. Bil: Jeep
19. Sång: Jag vill gå hem med dig.



Kramar och pussar.

Yes igår var det kalas för far. Mysigt med god mat och lite fika. Jag fuskade lite igår.. Så lite att det är obetydligt. ;) Jag tog en liten bit mintkaka. Jag hoppas inte det syns på vågen ikväll. Vilket det mycket lätt kan göra, eftersom jag inte ätit sött på 2 månader och min kropp vant sig av med det. Men det får jag isåfall ta. Det var den godaste kakan jag någonsin ätit! Så då är det faktiskt värt det.

Vi lämnde som sagt Noah där över natten. Eftersom jag ska umgås med syster idag, så var det onödigt att Noah skulle fram och tillbaka. Men det är otroligt. Jag har saknat honom mer än vanligt, än när han är borta en liten stund.
Jag vaknade flera gånger inatt och jag har inte sovit alls så bra som jag hoppats på. Jag tänkte ta sovmorgon, men vaknade klockan 08.15 och kunde inte somna om. Rätt skönt att vakna tidigt ifs. Men när man för en gångs skull, får sovmorgon, så kan man inte sova. Det är lite segt. Jag har särskilt vaknat vid de tiderna när Noah brukar vilja ha mat om nätterna. Ja, runt 4 sen någon gång vid sju. Men men. Jag saknar väl honom förmycket. När jag kommer dit, så ska det bli många pussar och kramar.

Jahapp. Nu ska jag vänta till klockan bli elva, då den nya butiken Hemmakväll öpnnar. Det blir att hyra några filmer som jag och syster ska roa oss med. Det blir soffan med täcke hela dagen. (Hoppas Noah är på det humöret också.). :)
Sen ska jag ut till dressman och byta pappas present till en annan storlek. Jag är alltid så dålig med storlekar. Men jag hoppas det finns fler av dom. Sen bär det av till Nättraby. :)

Imorgon ska jag och Noah till Kalmar med Isabelle på en shoppingtur. Det blir stan och kanske en tripp till Ikea. Ska bli jättemysigt. :)

Tisdag blir det Simhallen med lilla Lucas och Emelie.. Ska bli jättetrevligt. :)
Får bara hoppas på att mensen upphört.. Nu är det värre än vanligt. Men förhoppningsvis så förvinner den. Har haft den sen i onsdags och det suger.

Onsdag blir dte nog öppnaförskolan, med endel mammor. Ska bli riktigt trevligt det också.
Så dte är fullt upp hela veckan i princip.. :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen...
Hoppas på att tiden ska springa iväg lite fortare.

take care.

Älskade fredag!

Yes.. Idag har det varit en underbar dag. Bara en massa mys. Jag och Noah var uppe en runda på stan och köpte de sista presenterna till Noahs morfar, som då fyller år imorgon. :)
Vi köpte även mat till Noah på apoteket.. Så nu är det upprustat med en massa ersättning igen!
Sedan gick vi upp i lägenheten och det var dags för mat och sovtime för honom.
Han sov ett par timmar, sen gick vi ner och satte oss i solen på bakgården.
Vi hade med oss babysittern, där prinsen kunde leka lite och jag hade mina tidningar.
Det blev inte så mycket läst, utan jag fick leka en massa med min rastlösa son.
Men jag klagar inte!
Nu är det ABSOLUT inte roligt att sitta ner.. han ska bara stå, stå och åter stå.. Mjölksyra i armarna får man kan jag säga er. Men det är ju visserligen träning. :)
Vi satt där nere 50 minuter innan det blev matdags igen. Sen har vi betalat lite räkningar, tittat på tv, lagat mat och diskat.

Det blev Kycklingfilé (vilket skulle vara fileér, men det var bara småbitar och en massa brosk), grönsaker , pommes till börne, sås och det viktigaste av allt: Vitlökssmör. Det slår allt.
Yes nog snackat om det.

Sedan blir det som alltid: Idol och vi ska vi kolla på ett par filmer.
Det kallar jag en perfekt fredag.

Imorgon blir det som sagt hem till mina föräldrar. Vi lämnar sedan Noah där över natten, för jag ska nämligen dit på söndag igen och umgås med syster. Så då blev det smidigast att låta honom sova över, så han slipper åka bil osv, när han väl somnat.


Jaha, nu ringde Agneta (Björns brors fru) och frågade vad jag önskar mig i födelsedagspresent.
Jag fyller nämligen år nästa lördag.
Men jag bad om att få återkomma, eftersom jag inte har den blekaste.
Fast man kanske ska önska sig en stavmixer?
Det är ju jättebra att ha när man ska göra pureér till Noah.

Yes nu ska jag umgås med min kära sambo och son.

Take care.

Stora killen!

Det går inte att få kontakt med lillkillen, när det är något bra på tv! ;)


Världens jobbigaste värk!

Yes idag är det INTE roligt att heta Johanna Olsson. Jag har nämligen världens äckligaste mensvärk och huvudvärk! Jag som aldrig haft mensvärk tidigare, har naturligtvis fått ett helvete sen förlossningen. Det suger ganska hårt.
Jag kunde knappt gå upp ur sängen innan.
Jag och Noah som skulle bada med Emelie och Lucas senare fick tyvärr skjuta upp det. Väldrigt tråkigt, men jag ska bannemej bli bättre tills tisdag och då ska den förhoppningsvis vara borta. :)

Veckan som har gått har jag som vanligt ingen koll på vad vi har gjort.. Eller jo... I tisdags så var jag, Börne och Noah ute på stan för att leta present till min far som fyller åt på lördag. Det blev även god lunch på Åhlens café.
Efter det gick Börne hem för att plugga och jag och Noah stack till Maxi för att storhandla. Blev en hel del as usual.
Men bara massa nödvändigt, som blöjor och middagsmat!

Igår så var vi på BVC. Noah är hela 64cm och väger 6520g. Lillkillen!
Efter det så traskade vi bort för att möta Liten och Maximus. Vi gick bort mot öppnaförskolan, men visade sig att det var stängt. Typiskt, när vi äntligen kom iväg. Men vi får dit nästa onsdag igen och hoppas på bättre lycka.
Vi gick istället en runda, men sen när vi insåg att himmlen var kolsvart och regnet skulle komma när som... så gick vi en runda inne på h&m istället. Där blev det haklappar och en filt till Noah. Sedan blev det hem och ge lillkillen mat. Efter dte gick jag och la mig ett par timmar, eftersom värken redan kom igår... Det suger verkligen.

Idag så har vi som sagt legat i sängen fram tills nu ungefär.. Eller ja, på soffan iallafall.

Noah blir ju 4månader på söndag och vi har fuskat med smakportioner redan nu.
Idag så började vi med mosad potatis blandat med ersättning. Det verkade gå hem! Vi gav ju honom bara en tesked... så det är lite svårt att säga hur han reagerade. Men inga sura miner här inte!

Eftersom jag mår sådär idag, så blir det tyvärr bara soffan. Jag blir så rastlös när jag bara är hemma, men kan ju inte göra så mycket annat. :/
Det blir naturligtvis en massa mys med mina älsklingar också.

Noah har kunnat vända sig från mage ill rygg sen han var 6v ungefär.. men nu börjar han även kunna vända sig från rygg till mage, (vilket är betydligt svårare). Han kommer än så länge bara till sidan... men snart så. :)

Nej nu ska jag pussa på min prins.

Take care.

Bilder sen ett tag tillbaka. :)

Prinsen har blivit så otroligt stark.



Noah tycker om att bada. :)



-



Mina fina pojkar.





Marinmuseum.



Varför ger vi oss ens på det?







Fikan med en glad Isabelle och en ÖVERLYCKLIG Noah. :)



Noah och Morfar.



En utmattad liten prins. <3


Slut på bilder för den här gången.
Hade egentligen varit roligare att lägga upp bilderna
till tillhörande inlägg. Men eftersom jag använder oftast den
bärbara datorn, och det funkar inte att lägga in bilder på den,
så blir det ganska sällan och alla på en och samma gång. :)

Enjoy and take care.


Lördag.

Jag vet att det blir glesare och glesare mellan inläggen. Men jag får skylla på att jag har en son som tar hgela ens vakna tid. Vilket är underbart. :)

Jaha vad har hänt sen sist då? En massa känns det som, men jag har glömt bort mer än hälften.
Det blev iallafall bio i onsdags med Mor och syster. Sommaren med Göran.
Det var jättebra, men jag hade nog dock förväntat mig mer. Men bra var den iallafall. ^^
Sedan på kvällen, blev det ett glas vin tillsammans med min underbara sambo och lite tv.

I torsdags var familjen Olsson-Ödman på marinmuseet faktiskt. Jag kan tycka det är lite mysigt. :)
Det blev även lunch där, vilket var gott... men det var något affärsammanträde samtidigt, så det var lite mycket folk osv... men det var iallafall supermysigt.. Efter dte blev det en runda på stan och sedan hem för matlagning.

Igår blev det en relativt lugn dag. Jag och Noah gick och fikade med Isabelle ett par timmar på sena eftermiddagen.. Det blir aldrig en tyst minut där inte. Men ack så trevligt.

Och idag. Ja idag så har jag varit uppe sen halvsju och började den tidiga morgon med storstädning.. Blev färdig runt elva och då gjorde vi oss iordning för bomässan nere i östersjöhallen.
Vi bestämde oss för att lämna vagnen hemma och ta bärselen istället. Det var ett klokt val ska jag säga er.
Det var sjukt mycket folk och dte var så vaaarmt.
Vi kunde inte gå och kolla en längre stund utan, gick och handlade istället.
När vi kom hem var jag helt slut, efter en hektisk start på dagen så jag gick faktiskt och la mig ett par timmar. Skönt att man är två... då kan ju Börne ha Noah medans jag vilar eller något och tvärtom.
Jag beundrar verkligen de ensamstående, som klarar så mycket mer!

Senare blev det till att göra kycklinggratäng med bacon, succini och champinjoner. Det blev riktigt gott och till maten så kollade vi på Män som hatar kvinnor.
Jag älskar den filmen, medans börne aldrig sett den. Måste ju uppdatera oss innan det blir
Flickan som lekte med elden på bio.

Nu sedan 3 timmar tillbaka så sover Noah så fint i sin lilla säng.

Imorgon blir det att umgås med syster hela dagen och nästa vecka blir en heldel till att göra, förmodligen..

Ja nu är det som alltid när det går långt mellan inläggen... -Ni får veta vad som händer detaljerat. Kanske inte den roligaste läsningen, men jag har ju inte så mycket mer att säga.
Nu ska jag surfa klart här, sen blir det sängen. :)

Take care.

Jävla idiot rent ut sagt!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5810722.ab

Måndag och promenad?

Yes igår blev det ju som sagt mat hos Noahs mormor och morfar. Det blev köttgryta för mig + potatis och couscous för de andra. Jag har aldrig varit något större fan av "riktig" husmanskost (Då menar jag verkligen husmanskost, som kalopps, fläsk-korv osv) Men jag har nog mognat lite. Jag kan äta, kalops, rotmos osv och till och med tycka att det är gott. :) Det jag aldrig kommer att lära mig att äta är tex lever, ärtsomma m.m. Urk.
Äsch vad fan pratar jag om? ! Det var gott iallafall, det var det jag ville få fram.
Det blev lite spel och kaffe efteråt, tills det var dags att åka hem till tvättstugan.

Kvällen bestod av en mysig promenad. Även där har jag nog mognat lite. Jag har alltid hatat att just, gå. Jag tror att jag bara tänkt; träning, jag måste träna, träna, träna. Och ja det är väl klart att det blir tråkigt då.
Igår gick jag ändå snabbt, men njöt på ett annat sätt. Det var skön kall luft och jag beundrade vår vackra stad. Nu var det ju mörkt, och det är så mysigt att kolla in i de tända fönstrerna i husen.
Yes så jag funderar på om jag ska ut idag igen. Det tror jag nog att det blir. :)

Sedan efter det blev det till att lägga lillkillen och ensam mamma söker. Kl. Nio, blev det den nya filmen på fyran. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter, men den var så jävla b. Alla var verkligen dubbade, eller ja hälften iallafall. Rösterna var så jävla tillgjorda och det var det enda jag kunde tänka på. Om de satsat på svenska skådespelare, tvivlar jag inte en sekund på att det kunnat bli bra. Nej så den får tummen ner av mig.

Yes, varit vaken sen halv sju, då Noah ville ha mat. Sedan efter det, så la jag Noah in till Björn, så jag kunde ner i tvättstugan och packa ner och hänga upp den sista tvätten. (Då jag inte orkade ta det sista igår + att jag bokade stugan halva dan idag med. :)

Nu igår så var lillkillen glad hela dagen. Så det var nog bara ett par dar, då han kände för att gnälla. :)
Så nu är han likaglad igen! Mitt lilla hjärta.

Mys står det nu på listan, då jag hör att Noah håller på att vakna.

Take care.

Nu insåg jag precis att jag glömt att publicera det här inlägget. Det skulle publiceras runt klockan nio.


Tvättdag.

Jahapp. Nu sitter jag uppe och har gjort sen kl. 06.15.
Jag har hunnit mata Noah och slängt in två maskiner tvätt.
Nu känns det så onödigt att gå och lägga sig igen. Nu är jag ändå hyffsat pigg, men om jag går och lägger mig igen så blr jag sjukt trött när jag vaknar. Det vet jag.
Noah somnade direkt efter maten. Nu har han börjat äta två ggr/ natt igen istället för en. Nu de senaste nätterna har han velat ha mat vid tre och sen vid sex igen... Men det är skönt att han äter iallafall. :)

Gårdagen var slapp. Jag följde med min mamma till min morfar ute i Torhamn. Jag tog naturligtvis med mig Noah och visade upp den lilla krabaten.
Igår ef/kv så¨var Noah Underbart glad. :) Så himla skönt, när de andra dagarna har varit sådär. Vi lekte en hel del faktiskt. Eftersom att igår var en av de bättre spydagarna (om det nu finns sådana) Så kunde jag leka mycket med honom utan att få dåligt samvete pga. att jag hjälpt spyorna att komma fram.
Men det kändes jätteskönt.
Igårkväll, blev dte lite film och tv, sen i säng vid halv tolv.

Idag ska lilla familjen ut och hälsa på Noahs mormor och morfar. :) Det blir lite middag och mys.
sedan hem för återigen en filmkväll.
Men icke att förglömma, att jag har tvättstugan idag. Jag tippar på att dte blir 5 proppfulla maskiner. och det tar ju sin tid att hänga upp. Men jag tänkte sticka ner igen vid halv nio.. och hänga upp de två maskinerna som är i och slänga in två nya. Då tar dte förhoppningsvis inte hela dagen, som det vanligtvis alltid annars gör. Jaja, det blir nog bra. :)

Nej, nu ska jag väl kanske lägga mig och kolla om det finns något på tv, innan mina prinsar vaknar. '
Det lär ju inte vara något 20 över sju på en söndagsmorgon. Men det återstår att se. :)

Take care.

Fredag och orkeslös.

Ja, idag har det varit en tuff dag. Noah har varit gnällig nu i två dar och det känns sådär. Han kan inte koppla av, skriker som en stucken gris och bara bökar. Jag tror det är tänderna som spökar. Stackarn.
Man blir helt orkeslös och man orkar inte riktigt vara lika positiv som man alltid annars försöker vara.
Det är så sjukt. Man känner sig så himla värdelös som mamma när man inte kan få sin son att sluta gråta. Man gör ingenting rätt. ( Eller allt, men det hjälper tydligen inte ändå.).
När man är helt slut och har ett huvud som dunkar så är det väldigt jobbigt, man får låta honom ligga och skrika tills man får orken tillbaka för att göra ett nytt försök att trösta honom.
Han spyr ju nu dygnet runt och därför kan jag inte gå runt och bära på honom hela tiden... och särskilt inte efter maten. Om jag skulle göra det och han skulle spy på gång, på gång och på gång, så hade han ju bara gått ner i vikt. Det är ju skillnad om han inte varit en spygris... då hade man ju kunnat gå och vyssa honom på ett annat sätt.
Nu måste han ju ligga ner direkt efter maten. Det är så jobbigt.
Det blir ju så, att jag inte har honom och busar så mycket med honom, som jag hade velat. Om han skrattar så kommer spyan tusen gånger lättare.
Då känner jag mig också helt värdelös. Jag vill ju kunna mysa, gosa och leka med min son, precis hur mycket jag vill. Men det är väl antagligen bara att gilla läget och hoppas på att det försvinner snart.
Min älskade lilla kille.

Vi var ju som sagt på husvisning idag. Vi blev väldigt besvikna. Huset var i väldigt dåligt skick. Fukt och rötskador överallt. I besiktningsprotokollet så var det 17 sidor med bara en massa problem och fel. Då kände vi att vi gav upp de drömmarna direkt.
Vi har istället funderat på att flytta till en större lägenhet med hiss tills vi hittar vårt drömhus.
Just nu känner jag lite stress över att hitta det perfekta. Vi vill ju flytta innan Noah blir för tung för att bäras upp för alla dessa trappor och innan han börjar gå och "springer" i trapporna.
Då är det ju bättre till att flytta till en lgh med hiss och en större lgh osv, så länge. Då behöver vi ju inte stressa för att hitta det perfekta. Det är ju inte så kul att göra en pressad affär, bara för att vi måste flytta. Vi kan isf istället ta den tiden som behövs. Vi får se om det blir så, men det är nog planen för tillfället. Det tror jag hade varit bra. :)

Nej nu kanske man borde få sig lite sömn innan Noah vaknar för mat.

Take care.

Torsdag.

Yes idag är det som sagt torsdag. Morgonen har bestått av att torka spya, på spya, på spya.
Det är tråkigt när inte dagen börjar bra. Noah har även haft väldigt svårt att koppla av och att ligga själv.
Så det har varit en ganska jobbig morgon. Men man glömmer lätt bekymmerna när man ser det lilla pyret och tänker, att han faktiskt är vår. Vår lilla egna krabat. :)

Vi skulle egentligen ut och fika med sanne klockan ett och träffa Li på stan vid tre. Men sanne är sjuk, så det blev ingen fika. Och nu när jag gjort oss iordning till klockan ett så är det rätt segt att vänta till tre för att träffa Li. Så nu ringde jag henne och bad henne komma in tidigare. Hoppas hon hinner. :)
Det blir att kolla lite saker på stan, vi får väl se om jag inhandlar något.
Igår köpte jag en vinterjacka och det känns jättebra. Alla år sen jag var liten har jag ju valt alldeles för kalla jackor, bara för att det varit snygga. Men inte i år inte. I år blir det en riktigt varm och skön dunjacka. Det blev en grå parkas. Jag tror även det kan bli snyggt. :)

Ikväll blir det som de två andra kvällarna... IDOL. :)
Jag är överlycklig för att det har blivit höst och allt bra på tv börjar igen. Visst hade det varit skönt med värme, men när man har en liten son, som inte klarar värmen så bra, så blir man överlycklig när det blir lite svalare och tvn börjar igen. Sommarn har ju bara bestått av repriser och det suger rätt bra.

Imorgon så blir det husvisning. Vågar inte säga mer, pga det ofta inte blir något som faller oss på läppen. Men vi älskar huset båda två. Så vi får se. :)

Nej nu ska jag gå och kissa för att sedan bege oss mot stan.

Take care.


Med all vår kärlek.

Kära Noah.

Välkommen, välkommen hit till vår jord
För glädjen du skänker oss finns inga ord
Det vackraste barnet som sett våran nord
Välkommen, välkommen hit

Välkommen, välkommen älskade vän
Oändlig var längtan tills du fick ditt hem
Ditt skratt är som solen, och gråten som ett regn
Välkommen, välkommen hem

Det händer ibland att tanken står still
Försök förstå ett under som just nu
Och det händer ibland att det blir som man vill
För ingen så underbar som du

Välkommen, välkommen hit till vår jord
För glädjen du skänker oss finns inga ord
Det vackraste barnet som sett våran nord
Välkommen, välkommen hit


Välkommen, välkommen älskade vän
Oändlig var längtan tills du fick ditt hem
Ditt skratt är som solen, och gråten som ett regn
Välkommen, välkommen hem

Välkommen, välkommen hem


 

Vad skulle vi gjort utan dig Noah? Du sprider världens största glädje.

Vi finns alltid här för dig.

Vi älskar dig.


Bilderna från parken.

I hopp om att ta fina bilder.
-Jo tjena. Vi misslyckades totalt.
Men fina Hannes blev ju bra trots de dåliga fotogrferna. :)

Enjoy!









Skryt!

Nu måste jag faktiskt skryta lite!
Vägde mig ikväll som jag gör varje söndag. -Och, ja. Jag har gått ner 7,2 kg på en månad!
Det känns otroligt!

Så nu är alla gravidkilon borta. Gick upp 18 under graviditeten och nu är allt gone!
Nu har jag "bara" 7 kg kvar tills jag nått min drömvikt!

Im proud of myself!

Söndag och höst!

Ja nu är det verkligen höst på riktigt. Det är visserligen rätt så mysigt, men jag tycker inte om när det blåser som det gör idag. Jag hatar blåst! Men det går väl an.

Idag åkte lilla familjen ut till Spandelstorp för att hälsa på noahs kusin Hannes och Björns syster.  
Vi tog ut Noah och Hannes till lekparken. Ja, Noah låg visserligen och sov hela tiden i vagnen, men Hannes och vi lekte i sandlådan med bilarna och bakade sandkakor.
Vi var ute ett par timmar och det var jättemysigt.
Efter turen i parken åkte jag och Noah till Nättraby, där vi fortfarande är. Björn är hemma och pluggar. 
Vi ska nog vara här hela dagen + kvällen. Blir någon film och mat.

Ja det här blir ett väldigt kort inlägg för mer händer det faktiskt inte.

Bilder från parken kommer någon dag framöver. :)

Take care. 

Mycket runt omkring.

Ja det är ju väldigt mycket som hänt sen sist.

Men jag kommer bara ihåg hälften, så jag börjar med i Lördags.

Ja då vaknade jag vi sex för att fixa Noah innan vi stack till hans farmor. Där skulle han spendera förmiddagen och eftermiddagen medans jag och börne fixade det sista inför dopet.

Det blev till att köpa det sista, hämta tårtor och mat och dukning förstås. Efter det stack vi för att hämta vårt lilla charmtroll! Underbart att se honom så lycklig, som när han får syn på oss. Det är glädje!

Vi begav oss vidare till Nättraby, då Moster Emelie och Micha kommit hem från Motala. Det blev god mat och kortspel.

Söndagen var ju som sagt dopet. Upp klockan sex för att hinna äta frukost, ge Noah mat, Bada Noah, stryka det sista och för att tillslut vara i kyrkan 9.30.

Själva `cermonin` var väldigt lång och utdragen, men Noah var så lugn hela tiden så det kunde inte gått bättre.  Efteråt blev det exotisk planka och tårta.
Noah fick en massa fina presenter. Som en gunghäst, en stol med en pirat på som han ska ha på sitt kommande rum. (Helt underbar)... Han fick spargrisar, böcker, pengar, serviskit mm.mm.
Det blev en väldigt lyckad dag!
Tack alla inblandade som ställde upp med vad allt heter!

 

Här med : moster/gudmor Elin, moster/gudmor Emelie, Pappa Björn, Mamma Johanna och Prästen.

 

La Familia.

 

Alla som på den första bilden inklusive farbror/gudfar Daniel.

 

<3

 

 



På kvällen efter allt städande (med MYCKET hjälp) så åkte jag och Noah till Nättraby igen för att ha en sista kväll med Emelie och Micha innan de åkte tillbaka igen. Det blev en film och lite mys.

Igår blev det en slapp dag. Vi var på bvc vid tio. Vi skulle ge Noah sina första vaccinationer.
Jag hade först bestämt mig för att inte vara med inne i rummet, men ångrade mig precis innan.
Det var så man blev tårögd. Usch var jobbigt det var att se Noah så ledsen. Men det gick snabbt över. Sen pratade vi om Noahs kräkningar. De har blivit mycket kraftigare nu de senaste två veckorna. Och även att han inte gjort nr 2 på fyra dar, oroade sköterskan. Så vi fick åka in till sjukhuset idag för en koll.
Noah fick medicin som ska sätta fart på magen, så att det kan åka ut ur det andra hålet istället för att spyorna åker upp.
Ja ni förstår.
Så nu hoppas jag att han blir bättre snart.

Trots spyrona hade Noah gått upp 530g på tre veckor. Så nu väger han 6100g. Det är ju superskönt att inte spyrona spelar så stor roll, med hans vikt menar jag då. Man känner riktigt att han börjar bli tung,tung,tung, :)

Inatt så har jag förresten sovit i TOLV timmar! Det är inte mänskligt.
Jag somnade igår vid åtta och sov till åtta i morse.
Noah blev så trött av vaccinet, så han har sovit jättegott också.
Men trots den långa nattsömnen, så har hela familjen Ödman-Olsson sovit ett par timmar mitt på dan.
Skönt men ganska osunt! haha

Nej nu ska jag sova igen, men MAX åtta timmar. Annars försvinner hela dagen! ;)

Take care.


RSS 2.0