Fredag och orkeslös.

Ja, idag har det varit en tuff dag. Noah har varit gnällig nu i två dar och det känns sådär. Han kan inte koppla av, skriker som en stucken gris och bara bökar. Jag tror det är tänderna som spökar. Stackarn.
Man blir helt orkeslös och man orkar inte riktigt vara lika positiv som man alltid annars försöker vara.
Det är så sjukt. Man känner sig så himla värdelös som mamma när man inte kan få sin son att sluta gråta. Man gör ingenting rätt. ( Eller allt, men det hjälper tydligen inte ändå.).
När man är helt slut och har ett huvud som dunkar så är det väldigt jobbigt, man får låta honom ligga och skrika tills man får orken tillbaka för att göra ett nytt försök att trösta honom.
Han spyr ju nu dygnet runt och därför kan jag inte gå runt och bära på honom hela tiden... och särskilt inte efter maten. Om jag skulle göra det och han skulle spy på gång, på gång och på gång, så hade han ju bara gått ner i vikt. Det är ju skillnad om han inte varit en spygris... då hade man ju kunnat gå och vyssa honom på ett annat sätt.
Nu måste han ju ligga ner direkt efter maten. Det är så jobbigt.
Det blir ju så, att jag inte har honom och busar så mycket med honom, som jag hade velat. Om han skrattar så kommer spyan tusen gånger lättare.
Då känner jag mig också helt värdelös. Jag vill ju kunna mysa, gosa och leka med min son, precis hur mycket jag vill. Men det är väl antagligen bara att gilla läget och hoppas på att det försvinner snart.
Min älskade lilla kille.

Vi var ju som sagt på husvisning idag. Vi blev väldigt besvikna. Huset var i väldigt dåligt skick. Fukt och rötskador överallt. I besiktningsprotokollet så var det 17 sidor med bara en massa problem och fel. Då kände vi att vi gav upp de drömmarna direkt.
Vi har istället funderat på att flytta till en större lägenhet med hiss tills vi hittar vårt drömhus.
Just nu känner jag lite stress över att hitta det perfekta. Vi vill ju flytta innan Noah blir för tung för att bäras upp för alla dessa trappor och innan han börjar gå och "springer" i trapporna.
Då är det ju bättre till att flytta till en lgh med hiss och en större lgh osv, så länge. Då behöver vi ju inte stressa för att hitta det perfekta. Det är ju inte så kul att göra en pressad affär, bara för att vi måste flytta. Vi kan isf istället ta den tiden som behövs. Vi får se om det blir så, men det är nog planen för tillfället. Det tror jag hade varit bra. :)

Nej nu kanske man borde få sig lite sömn innan Noah vaknar för mat.

Take care.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Usch. Ja, jag känner igen de där. Han var full typ en vecka i rad efteråt.. Kunde inte prata med honom alls. Men nu en månad senare så har han lugnat sig, så det går nog bra till slut.Hoppas du mår bättre idag, och att du fått sova mycket så du orkar med dagen :)

Kram

2009-09-12 @ 10:17:12
URL: http://hanna1988.blogg.se/
Postat av: Isabel

oj oj oj stakars lilla kille, men va säger läkarna då? hoppas att han blir bra snart sötnosen!!!!!!!

2009-09-12 @ 21:35:22
URL: http://izzy-myfamily.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0