Äntligen bilägare!

Ja äntligen är vi bilägare till världens snyggaste och bekvämaste bil!
Det började med att vi tog bussen ut till rågbergsbil. Det spöregnade och jag blev dyngsur och mascaran började rinna lite lätt. Svinkallt var det bannemej också.
Vi gick först och kollade på VÅR bil. Det stod SÅLD på den och det kändes väldigt bra. :)
Många människor hade tydligen kollat på den när den stod i bilhallen och sagt att den var grym, och det kan jag ju bara hålla med om. ;)
Vi hade ju planerat att åka och storhandla med en gång, men vi insåg ganska snabbt att det var en omöjlighet. Sommardäcken tog hela bagageutrymmet, så vi åkte hem till mamma och pappa i Nättraby och visade upp bilden för pappa som var ensam hemma. Han tyckte om den precis som vi! Sen lastade vi av sommardäcken i garaget, åt lite mackor och åkte till Björns mormor i lyckeby.
Efter det bar det av till maxi. :) Det är som många säkert redan känner till, ganska svårt att gå med killar i affärer. Det blev därför en kortvisit. :)
Blev lite mat, underkläder och bebiskläder. ^^ Sedan bar det av hem igen, och båda är väldigt trötta. Blev en lång dag. Nu sitter jag bara här och funderar på resterna av maten från igår. Mums!

Tyvärr blir det inga bilder på varken bilen eller magen på ett tag. Kameran har tyvärr gått SÖNDER. :(
Hoppas den lagar sig själv snart!!

Take care.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0